Prilika koju ne smete da propustite: Uživajte u besplatnom prenosu čuvene pariske opere!

Foto: Shutterstock

Sibriski berberin, Karmen, kompletne simfonije Čajkovskog... Ako ste mislili da ne postoji šansa da ćete ikada sebi moći da prištite jedno ekskluzivno veče u veličanstvenoj građevini iz 1861. Operi Garnier - koju je Napoleon lično tražio da se izgradi za njega, ne bi li uživao u svojim omiljenim operskim izvođenjima - imamo tu svečanu priliku i čast da demantujemo ovu vašu misao.

Ne, naravno da nećete moći fizički da sedite na stolicama postavljenim crvenim plišem u nekoj od galarija Opere Garnier, ali ćete zapravo moći mnogo više od toga, moći ćete da čujete neka od velelepnih dela koje se izvode decenijama na ovoj pozornici.

Tokom perioda karantina, koji je u Francuskoj takođe na snazi baš kao i Srbiji, imate priliku da čujete i vidite izvođenja nekih od najpoznatijih i najlepših klasičnih dela, kako u vidu opere, tako i baleta!

Moramo da dodamo i da su kvalitet slike i zvuka besprekorni, te da je jedino što vam preostaje samo to da sipate sebi čašu omiljenog vina, zamračite prostoriju, uvalite se u omiljenu fotelju, pojačate ton i prepustite se magiji!

U nastavku pogledajte raspored emitovanja dela, koje izvodi pariska nacionalna opera u narednom periodu:

17. - 22. mart: Manon (2020)

23. - 29. mart: Don Đovani (2019)

30. mart - 5. april: Labudovo jezero (2019)

6. april - 12. april: Sibirski barberin (2014)

13. april - 19. april: Tribute Jerome Robbins (2018)

20. april - 26. april: Priče o Hoffmannu (2016)

27. april - 3. maj: Karmen (2017)

17. mart - 3. maj: Kompeltan ciklus od šest simfonija Petra Iliča Čajkovskog

Ova čuvena dela možete poslušati OVDE


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...