Vikend pred vama je idealna prilika da nadoknadite propuštene epizode omiljenih serija ili otkrijete nove favorite. 

(3 najbolja "feel-good" filma za ovaj vikend)

U nastavku donosimo nekoliko serija od kojih ćete teško odvratiti pogled i zbog kojih ćete potencijalno provesti celi vikend pred ekranom.

(10 novih filmova inspirisanih stvarnim događajima koje treba da pogledate)

The Society

Po povratku s izleta grupa američkih tinejdžera saznaje da su svi stanovnici njihovog grada misteriozno nestali te su primorani na samostalno preživljavanje. Iako se na prvi pogled čini kao tipična teen serija s klasičnom podelom likova na popularne klince i štrebere, nadnaravni obrt i tema uspostavljanja novog društvenog uređenja transformišu ovu Netflixovu seriju u nešto puno više.

Chernobyl

Šta je nateralo hordu influensera na Ukrajinski Pripyat? Ako već niste gledali, sigurno ste čuli za HBO-ovu poslednju veliku uspešnu mini-seriju Chernobyl. Svi znaju za Černobilsku nuklearnu katastrofu iz 1986. godine, ali znate li objasniti šta se zapravo dogodilo? Odgovore na sva pitanja potražite u seriji.

Euphoria

Još jedan od novih HBO-ovih hvaljenih projekata je teen serija Euphoria, mogla bi vas privući činjenicom da Zendaya tumači jednu od glavnih uloga. Budite upozoreni, seks, droge i nasilje motivi su kojih ćete se nagledati.

Dead to me

Ako živite na nekom udaljenom mestu ili ste zadnjih par meseci proveli na intenzivnom detoxu od interneta, moguće je da još niste čuli za seriju Dead to me. Uloge Christine Applegate i Linde Cardellini pokazaće vam svoj specifični, često duhoviti način nošenja s životnim nedaćama te snagu, ali i zamke ženskog prijateljstva.

Izvor: Elle.hr/autor L.H.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/