Budući da je pred nama opet vrlo kišno i hladno vreme, verujemo da ćete i vi kao i mi ceo vikend provesti unutar toplog doma.

A kako bi vaše vreme provedeno na kauču u dobro poznatoj pozi prošlo što zabavnije, u nastavku smo odabrali fantastičan filmski naslov, za koji će vam pored omiljenih grickalica trebati i nekoliko paketića maramica!

(Top 9: Novi romantični filmovi koje ćete obožavati ove godine)

Kada su romantični filmovi u pitanju, prilično smo izloženi filmskim naslovima koji su sve samo ne jedinstveni.

Vrlo malo možemo nabrojati romantične filmove koji imaju tu moć da nas zaista dotaknu te da o njima razmišljamo jedno duže vreme, da ostave nekakav utisak na nas, a ne da služe kao razonoda nedeljnog podneva.

(Filmovi s ukusom mora: Pet naslova zbog kojih poželimo da spakujemo kofere i odemo na more)

Film Me Before You nastao je prema knjizi spisateljice Jojo Moyes, knjige koja je postala svetski bestseler, pa je sasvim logično da se nedugo nakon toga ova priča preselila i na filmska platna.

Priča je to zapravo o dve potpuno različite osobe, koje su u toj svojoj nesavršenosti uspele prezentovati stvarno značenje ljubavi. Lou Clark (Emilia Clarke) mlada je 26-godišnjakinja koja dolazi iz skromne porodice, a koju prehranjuje svojim poslom u lokalnoj trgovini.

Nakon što ostane bez posla očajno traži neko novo radno mjesto, pa odlazi na razgovor gde je njen svakodnevni zadatak briga oko Willa (Sam Clafin) koji je imao saobraćajnu nesreću, a nakon koje je ostao nepokretan.

Iako se ovaj film na prvi pogled čini podosta predvidljiv, on je zapravo sve samo ne još jedna ljubavna drama čiji završetak već unapred znate!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/