Konkurs za izlaganje na 58. Oktobarskom salonu (septembar-novembar 2020. godine)

Kustosi 58. Oktobarskog salona, čiji radni naslov glasi Sanjari (The Dreamers), su Ilaria Marota i Andrea Baćin (osnivači CURA magazina za savremenu umetnosti u Italiji, kustoskinja i grafički dizajner). Konkurs je otvoren od ponedeljka 22. aprila 2019. godine i traje do 1. juna 2019, a rezultati konkursa će biti objavljeni najkasnije do kraja jula 2019. godine.

O uslovima konkursa, saznajte ovde

Konkurs za izlaganje u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda za program u 2020. godini

U skladu sa višedecenijskom izlagačkom politikom Likovne galerije, Savet će pri izboru materijala na konkursu dati prioritet autorima koji su završili umetničke studije na nekom od umetničkih fakulteta u zemlji i inostranstvu, i autorima afirmisanim na domaćoj i inostranoj sceni savremene vizuelne umetnosti. Konkurs je otvoren od ponedeljka 22. aprila 2019. godine i traje do 31. maja 2019, a rezultati konkursa će biti objavljeni najkasnije do 15. jula 2019. godine.

O uslovima konkursa i fokusu izložbenog programa saznajte ovde.

Konkurs za izlaganje u Galeriji Podroom Kulturnog centra Beograda za program u 2020. godini

U fokusu izložbenog programa za 2020. godinu, koji će biti odabran na konkursu biće pokretne slike: filmovi umetnika, video, video instalacije, animacije i multimedijalne instalacije. Akcenat će kao i do sada biti stavljen na eksperimentalnost pristupa kada je reč o prezentaciji rada(ova) i kritičkom promišljanju savremenog konteksta i okruženja, kada je reč o sadržaju i procesu rada. Konkurs je otvoren od ponedeljka 22. aprila 2019. godine i traje do 1. juna 2019, a rezultati konkursa će biti objavljeni u julu 2019. godine.

O uslovima konkursa i fokusu izložbenog programa saznajte ovde

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/