E-play vas poziva na koncert u klubu FEST

foto: Nebojša Babić

Alternativni bend E-Play nastupiće prvi put u zemunskom klubu Fest u petak, 29. marta 2019. godine. Bend je najavio da će ovo biti jedinstvena prilika za koncertnu promociju albuma “Sloboda”...

Prethodna godina 2018. definitivno je bila njihova.

Nije mala stvar opstati danas pune dve decenije, a oni su u tome uspeli i proslavili taj veoma značajan jubilej – 20 godina! 

Album “Sloboda” je doživeo izvanredan uspeh, odličan prijem kod kritike i stručne muzičke javnosti, a izdvojile su se pesme “Šamarčina”, “Da budemo samo dobro”, “Srešćemo se neki drugi put”. Sledeći muzički sastanak u prestonici sa veoma jedinstvenom rock grupom zakazan je za predstojeći petak, 29. marta u kultnom rock klubu Fest u Zemunu. Bend je najavio da će tamo svirati više pesama sa poslednjeg albuma.

“Na koncertu u Domu omladine nismo stigli da odsviramo mnoge pesme sa Slobode, ali ćemo to ispraviti u Festu.

Klub Fest je zanimljiv i intiman prostor koji dopušta malo opušeniji i intimniji odnos sa publikom. Tu se vidi svaki izraz na licima tako da mi je zadovoljstvo da vidim kako će publika reagovati.“ izjavila je Maja Cvetković.

Posle Zemuna i ostali deo Srbije će imati prilike da ih vidi tokom aprila: Kruševac 05.04, Kragujevac 12.04, Šabac 20.04….

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...