Ovog leta, tačnije u julu, u bioskope stiže najnovije ostvarenje reditelja i scenariste Quentin Tarantina, film nostalgičnog naziva "Bilo jednom... u Holivudu".

Glavne uloge su dodeljene impozantnom glumačkom dvojcu, Brad Pittu i Leonardu DiCapriu, koje ćemo imati prilike da gledamo prvi put zajedno na filmskom platnu. Ovaj tandem Tarantino je opisao kao najuzbudljiviji glumački dvojac nakon Pol Numana i Robert Redforda.

Pored njih publiku će zabavljati i talentovana Margot Robbie, kao i Al Pacino, Kurt Russell, i Luke Perry, kojem je ovo ujedno i poslednja filmska uloga.

(Francuski blokbaster sa Vincentom Casselom i Izabellom Adjani stiže u bioskope)

Na scenariju za ovaj film, Tarantino je radio dugih pet godina, što dovoljno govori o nivou očekivanja od strane publike.

"Bilo jednom… u Holivudu" prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u LA.

Pored filmske priče, ne možemo da ne primetimo Tarantinovu visoko stilizovanu estetiku. Dizajn retro kostima je takođe možda njegova najbolja kreativna osobina. U trejleru primećujemo žutu havajsku košulju i trendi braon trenč kaput koji nosi Leo, dok je Bradovo denim odelo neodoljiva kombinacija

Filmski plakati prikazuju stilske kostime Bradda i Lea u potpunosti, dok je Margot u kombinaciji čizmica srednje dužine i mini suknji bele boje, definitivan povratak mode 60.ih.


Dok ne pogledamo ceo film, ukus ovih najvećih modnih trendova iz proteklih decenija će nas držati.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/