Danas vam donosimo preporuku upravo za jedan takav.

Reč je o filmu "Berlin, I Love You", a ako vam već zvuči poznato, to je zato što ste možda pogledali njegove svojevrsne prethodnike- "Paris, je t'aime" i "New York, I Love You".

Naime, na svim navedenim filmovima radila je ista ekipa producenata i svi filmovi su imali jedan te isti koncept: niz različitih priča smeštenih u taj jedan grad (Njujork, Pariz i sada Berlin) koje se bar u nekim segmentima povezuju, dok uloge glavnih junaka igraju glumci sa holivudske A liste.  

Drugim rečima, i pre nego što smo saznali nešto više o "Berlin, I Love You", znali smo da možemo da očekujemo pravi feel good film koji će nas na koji sat odvesti u neki lepši svet, ali i uz koji ćemo pustiti koju suzu.

(Ljubica Kubura: Zašto glumci umiru prvi?)

Nakon što smo pogledali prvi službeni trejler, uverili smo se da ćemo upravo to i dobiti.

Keira Knightley, Helen Mirren, Luke Wilson, Mickey Rourke, Jenna Dewan i Diego Luna samo su neki od glumaca koji igraju u ovom filmu koji jedva čekamo pogledati. Film u bioskope stiže 8. februara, a više detalja doznajte iz trejlera.

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/