10 novogodišnjih filmova koje MORATE da pogledate

Foto: Profimedia

Priznajte da su vam dosadili klasici i želite nešto drugačije. Upravo vam ova lista nudi drugačija filmska ostvarenja koja su MUST WATCH ove zime.

Iako sumnjamo da će nam ikada dosaditi bezvremenski hitovi poput "Sam u kući" (naravno, samo prva tri dela) i "Zapravo ljubav", vreme je da pružimo priliku i nekim drugim, pomalo zanemarenim novogodišnjim filmovima.

U nastavku smo izdvojili 10 prazničnih filmova koje još niste pogledali, barem ne sve od njih, a zaista bi trebalo da im pružite priliku ako vam je to zanimljiv filmski žanr:

1. A Bad Moms Christmas

Ako su vas zabavile sve nevolje s kojima su se suočile opasne mame u istoimenom prvom delu filma, pogledajte kako se nose sa stresom koji donose božićni praznici i ponovo se nasmejte do suza.

2. Trading places

Klasična priča o zameni života između bogataša i siromaha koja nikad neće zastareti u filmu koji je sve to započeo i koji je, bez razloga, uglavnom zanemaren na ovakvim listama iako verujemo da će se mnogi od vas složiti da je klasik.

3. A Long Way Down

Ako su vam dosadile sladunjave božićne komedije, ovaj film donosi dozu dobrog starog crnog humora, ali istovremeno ne kvari praznično raspoloženje.

4. Lovely, Still

Dozu drame donosi prekrasna ljubavna priča o dvoje ljudi u zrelim godinama koja se odvija, pogađate, na Božić!

5. The Man Who Invented Christmas

Malo drugačija priča o književniku CharlesU DickensU koji pokušava da napiše najbolju božićnu priču i tako spasi svoju lošu finansijsku situaciju, ali to mu baš i ne polazi za rukom pa pomoć traži od svojih izmišljenih književnih likova.

Na sledećoj strani pogledajte još predloga. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...