Vikendima smo u potrazi za zanimljivim filmskim i TV-e naslovima koje željno iščekujemo da pogledamo. 

Koliko god govorimo da ćemo neke filmove pogledati i preko sedmice, realnost je takva da nikad na kraju ne stignemo.

Subota i nedelja su zato dani koje volimo da provedemo uz dobar film, a za slučaj da vam nedostaje inspiracije, danas vam donosimo naslove koji će teško nekoga da ostave ravnodušnim. 

Bazirali smo se na filmovima sa napetom radnjom, s naglaskom na plot-twist zbog kojeg ćete zadržati dah na sekundu i zbog kojeg ćete sve one scene koje ste pogledali morati da još nekoliko puta prevrtite u glavi.

Upravo iz tog razloga, preporučićemo vam fimove koje smo i sami pogledali nekoliko puta, i baš svaki put otkrijemo neki novi detalj.

Međutim, priznaćemo da je prvo gledanje uvek najintenzivnije, a moment u kojem shvatite da baš ništa nije onakvim kakvim je trebalo da bude je neprocjenjiv.

Ako volite da vas film potpuno iznenadi i pokaže da inovativnost još uvek postoji, nemojte propustiti klasike poput "Primal Feara" s fenomenalnim Edwardom Nortonom, "Chinatown" čiji se scenario na američkim fakultetima pokazuje kao primer, ili novije naslove poput "Gone Girl" koji je potpuno opčinio svetsku publiku...

Gone Girl

Shutter Island

Get out

The Village

Primal Fear

Na sledećoj stranici pogledajte još predloga koji će vaš vikend učiniti zanimljivijim: 

PageBreak

El secreto de sus ojos

Gone Baby Gone

Exam

Prestige

Chinatown

Izvor: Buro247

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/