Već nekoliko godina unazad događa se prava renesansa televizijskog igranog programa. Veliki holivudski producenti, reditelji, glumci i glumice prelaze na male ekrane, u ostvarenjima koja su često veoma skupa i ambiciozna.

Podsetimo se da poslednje održane Emmy nagrade bile su ispraćene poput Oscara - što je samo dokaz da je televizija na dobrom putu da premaši film. 

Naravno, poput prošlih godina, sve najveće nagrade na ovoj dodeli pokupila je serija "Igra prestola". Nema ko danas nije pogledao ovaj epski spektakl, a ako neko slučajno prizna da ne prati sagu iz Vesterosa, gledaju ga začuđeno - kao kada bi nekada neko priznao da nije pogledao Game of Thrones.

Nema ko danas nije pogledao ovaj epski spektakl, a ako neko slučajno prizna da ne prati sagu iz Vesterosa, gledaju ga začuđeno - kao kada bi nekada neko priznao da nije pogledao Star Wars.

Isto je i sa serijama The Handmaid’s Tale i West world  koje su veoma popularne širom sveta, i to potpuno opravdano, jer su zaista promišljene i kvalitetne.

Dakle, kako je izbor TV serija nikada raznovrsniji i kvalitetniji, možda se treba na trenutak odmaknuti od onoga što "svi gledaju" ili što ste već i odgledali - i dati šansu nekom novom ostvarenju.

Predstavljamo vam pet odličnih serija za koje možda niste čuli, a zaslužuju vašu pažnju.

Spremite ćebe, kokice, udobno se zavalite - i "bindžovanje" može da počne!

A koje su serije u pitanju, saznajte OVDE

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/