The Fighter (2010.)

Ovdje je Bale opet šokirao sve dramatičnim gubitkom kilograma glumeći bokserskog trenera ovisnog o drogama. Ovaj put, trčanje mu je bilo glavni saveznik za gubljenje kilograma. Christian je u jednom intervjuu izjavio da je trčao satima spremajući se za ovu ulogu, kao i da se osećao veoma zdravo.

The Dark Knight Rises (2012.)

Iako nije lako nabildovati mišiće, ne bi li izgledao kao Betmen, ovaj Betmen nije onaj Betmen sa početka, pa ova uloga nije iziskivala tako drastičnu transformaciju. S obzirom da se radilo o starijem i oslabljenom Betmenu, njegova fizička spremnost nije bila toliko značjana kao u prva dva filma ove trilogije, ali je naravno takođe iziskivala spremnost ove vrste.

American Hustle (2013.)

Ova uloga opet je zahtevala da se glumac drastično ugoji, ne bi li mogao da igra prevaranta Irvinga Rozenfelda. Bale je podigao kilažu na iznad 95 kilograma, a da bi to postigao jeo je krofne, čizburgere i sve što mu je palo pod ruke tokom dva meseca.

Exodus: Gods and Kings (2014.)

Još jednom u njegovoj karijeri, Bale je morao brzo da se vrati u formu. Nakon opuštanja za “American Huste” glumac je morao da smrša i nabaci mišićnu masu za sledeću ulogu. Ovaj put kardio vežbanje je poslužilo svrsi, pa je zato Bale mnogo plivao i trčao. Sve se to isplatilo kada je započelo snimanje.



Vice (2018.)

O spremanju za ulogu Dicka Cheneya, Christian je jednostavno rekao: “Jeo sam mnogo pite”. Glumac još uvijek nije otkrio koliko je kilograma dobio za ovu ulogu, ali se čini da je tu negde u rangu one u “American Hustle”.

Izvor: Bosonoga.com 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/