Naslovna | Lifestyle | Kultura | 10 filmova u kojima ćemo uživati ovog juna

10 filmova u kojima ćemo uživati ovog juna

foto: Profimedia

Leto je doba kada su nam na umu lenje večeri, osvežavajući kokteli, izležavanje na plaži i gledanje u nedogled hit serije i nove filmske naslove.

ELLE vam u nastavku donosi selekciju novih naslova koji u bioskope stižu ovog juna.

Adrift

Ovo nije romantična morska avantura kakvu biste inače očekivali tokom juna. Inspirisana stvarnim događajem Adrift je priča o preživljavanju na otvorenom moru. U glavnim ulogama su Shailene Woodley i Sam Claflin koji glume par Tami Oldhama i Richarda Sharpa koji na početku veze odlaze na plovidbu po Tihom okeanu, i to pravo u susret dolazećem uraganu koji ima kategoriju 4.

American Animals

Bart Layton stoji kao režiser iza ovog ostvarenja u kom se krimi prepliće sa komičnim momentima. U fokusu filma su četvorica profi lopova koji odeveni u neobične kostime planiraju upad u biblioteku ne bi li ukrali knjigu o egzotičnim pticama koja vredi 12 miliona dolara.

Ocean’s 8

Definitivno film koji se dugo čekao je ženska verzija Ocean’s 11, samo ovoga puta sa brojem 8. Možda najjača ženska postava ikad broji Cate Blanchett, Sandru Bullock, Rihannu, Helenu Bonhan Karter, Anne Hathaway i mnoge druge. Priča se vrti oko Met gale i profesionalnih pljačkašica koje predvodi Debbie (Bullock) koje su se namerile na Cartier ogrlicu na vratu jedne od zvanica koju glumi Hathaway.

Westwood: Punk, Icon, Activist

Dokumentarac o životu i radu britanske kreatorke svakako zaslužuje pažnju svakog ELLE čitaoca. Grand dama britanske modne scene, njen možda pravi i jedini buntovnik uvek se trudila da bude drugačija od ostatka modnog sveta. Lornin dokumentarac pokušava da prenese duh jedinstvene kreatorke na platno, prateći njene "proteste", dane dizajniranja ali i privatan život u ovom zanimljivom ostvarenju.    

Incredibles 2

Nastavak simpatičnog crtaća Pixara i Disney kompanije obećava dobru zabavu i dosta smeha. U fokusu drugog dela je nov posao elastične Helen, kao i činjenica da je otac Bob, takođe superjunak ostavljen kući da čuva decu a posebno bebu Jack-Jack koja već sada manifestuje super moći. A to znači učenje matematike sa decom, pravljenje doručka, čišćenje kuće dok je super-mama na specijalnim zadacima.

Pogledajte na sledećoj stranici preostalih pet filmova koje ćemo gledati ovog juna:

Nastavak na stranama: 1 2 »

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...