Talentovana i nagrađivana britanska pop pevačica Jessie Ware održaće koncert u ponedeljak 27. avgusta u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru letnje evropske turneje na kojoj promoviše novi album "Glasshouse".

Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje pesme poput "Midnight", "Selfish Love", "Alone", "Sam", kao i hitove sa prethodnih albuma "Say You Love Me", "Wildest Moments", "Tough Love", "Running", "You & I (Forever)", "Champagne Kisses", "Devotion", "If You're Never Gonna Move" i mnoge druge.

"Glasshouse" je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje veruje da je njen najvažniji album, a bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na novom materijalu sarađivala je sa muzičkim imenima kao što su Ed Shereen, STINT (Stint), The Maccabees i Beni Blanko.

Muzičku karijeru je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album "Devotion" koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu "The Mercury Prize". Usledilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album "Tough Love" (2014).

Prodaja ulaznica za beogradski koncert počinje u petak 25. maja putem "Eventim" i "Gigs Tix" prodajnih mreža.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/