Definitivno najpoznatiji srpski di-džej Marko Nastić obeležava ne tako malu stvar – 20 godina svoje karijere, i tim povodom organizuje događaj koji će sasvim sigurno obradovati sve ljubitelje kvalitetnog klabinga.

Naime, 19. maja  2018, u prostoru hangara Luke Beograd Marko je odlučio da napravi vremensku mašinu koja će svojih 3.000 putnika povesti na do sada neviđeno putovanje kroz poslednjih 20 godina elektronske muzike.

Tom mašinom će, naravno, pilotirati Marko, ali će mu se na poziciji kopilota naći i 20 njegovih drugara di-džejeva. Upravo sa njima će Marko, tokom cele noći, vrteti b2b i podsetiti nas na kvalitetnu muziku koja je obeležila domaću elektronsku scenu poslednje dve decenije.

Retrospektakl počinje povratkom u 1997. godinu, a završava se u 2017, pri čemu će se na svakih 20 minuta smenjivati po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koja su obeležila tu godinu – dakle, numere koje svi dobro pamtimo.

Stari, iskusni klaberi će bez dileme doživeti svojevrstan fashback koji evocira lepe uspomene, dok će za mlađe generacije ovakav događaj biti prilika da u jednoj noći prođu kroz sve muzičke momente domaćeg klabinga i bukvalno učestvuju u evoluciji elektronike do oblika u kom je danas poznajemo.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/