Jedna od redovnih i omiljenih španskih glumica velikog Pedra Almodovara koja je glumila u njegovim najpoznatijim filmovima: Mujeres al borde de un ataque de nervios, Kika, Los abrazos rotos, Atame i dr, zvezda je najnovije prelepe komedije Madame.

Kako bi malo začinili svoj brak, En  (Toni Collette) i Bob (Harvey Keitel), imućni i bliski američki par, sele se u letnjikovac u romantičnom Parizu. Tokom pripreme vrlo raskošne večere za svoje sofisticirane prijatelje, naša domaćica otkriva da ih je 13.

U panici i sujevernom strahu, En insistira da se njena odana služavka Maria (Rossy de Palma) preruši u tajanstvenu Španjkinju, plemkinju kako bi broj bio paran.

Uz čašicu vina više i vrckast razgovor Maria se svidi ušminkanom britanskom trgovcu umetničkim delima  (Michael Smiley). Zbog njihove romanse En će svoju služavku pratiti po Parizu i smišljati način da uništi ovu neočekivanu i sretnu ljubavnu romansu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/