Ukoliko ste bez daha i treptaja odgledali fenomenalne dve sezone serije "Narcos" u kojoj se priča fokusira oko narko bosa, čuvenog Pabla Escobara, sledeći tv film moraće da se nađe na vašoj listi za gledanje u narednim mesecima.

Naime, nakon što je utelotvorila Oliviju de Havilland u tv seriji "Feud", oskarovka Catherine Zeta-Jones dobila je priliku da još jednu slavnu ličnost odigra na platnu, i to u novoj biografskoj drami naslova "Cocaine Godmother".

Radnja filma bavi se životom Kolumbijke Griselde Blanco, notorne kokainske kraljice koja je odgovorna za preko 200 ubistava tokom dilovanja droge na području SAD-a. Naime, Griselda je već sa 17 godina ušla u SAD s lažnim pasošem i krenula u biznis s lokalnim narko dilerima.  

Njenoj okrutnusti i vladavini jedini rival mogao je da bude Pablo Escobar koji je pratio njene stope. Dok je Escobar još uvek krao automobile u Medelinu, Griselda je izgradila kokainsku imperiju u Njujorku koji je bio njen dom, odakle je rukovodlila milionskim poslovima koji su se mahom bazirali na prodaji kokaina i drugih droga.

Uz Zeta-Jones, uloge u ovom zanimljivom tv filmu ostvarili su Carlos Rodriguez, Juan Pablo Espinosa i Raul Mendez.

Premijera filma "Cocaine Godmother" zakazana je za 18. januar, a režiserj filma je Guillermo Navarro.

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/