Serija koju sa nestrpljenjem iščekujemo: Ovaj glumac izgleda identično kao Gianni Versace

foto: Profimedia

Kao da tematika nije dovoljna da nas zaintrigira, pa onda i informacija da je jedna od vodećih uloga pripala Penelopi Cruz, sada je tu i trejler zbog koga sa ogromnim nestrpljenjem išekujem emitovanje, jer glavni glumac neverovatno podseća na poznatog dizajnera.

Nakon velikog uspeha prve sezone serije "American Crime Story", koja se bavila ubistvom supruge O.J. Simpsona i suđenjem koje je usledilo, bilo je jasno da je lestvica podignuta visoko kada su u pitanju serije rađene na osnovu istnitih događaja iz skorije prolosti.

Tako je sledeća sezona u fokus stavila priču oko ubistva slavnog modnog kreatora Giannija Versacea, a sada je stigao i prvi trejler u vidu najave.

U njemu vidimo oskarovku Penélope Cruz, koja glumi Donatellu Versace, kako ulazi u kuću pokojnog brata, prekrivenu buketima cveća koji su pristizali sa svih strana sveta nakon njegove smrti.

Uz Cruz, u seriji igra i Edgar Ramirez koji se zahvaljujući sjajnom kostimografskom i šminkerskom timu zarad ove uloge bukvalno transformisao u Giannija Versacea, a tu je i ništa manje interesantan Ricky Martin koji glumi Gainnijevog partnera i mnogi drugi.

Serija bi sa emitovanjem trebalo da počne tokom sledeće godine.

Kako biste dobili konkretniju sliku, pogledajte ove upečatljive snimke i počnite sa odbrojavanjem dana!

Izvor: Buro247.hr/Elle.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin