Kuća NBC objavila je novi trejler za reizdanje popularne serije Will & Grace, koja se na male ekrane vraća nakon jedanaest godina.

Te 2006. godine, kad je serija došla do svog (prvog) finala, fanovi širom sveta bili su neutešni, ali eto, trebali su pričekati samo jedanaest godina kako bi videli svoje omiljene junake Willa, Grace, Jacka i Karen u novim avanturama, piše dailymail.

U novom trejleru možemo videti kompilaciju isečaka iz prošlih sezona, kao i isečke iz epizoda koje ćemo tek gledati.

Iako je serija završila pogledom u budućnost, u kojoj Will i Grace nisu više živeli zajedno, ali ni razgovarali, Eric McCormack, koji glumi Willa, uverio je fanove kako se nova sezona neće baviti tom situacijom. Nastavlja se, kaže McCormack, od tamo gde je sve i počelo - iz njihovog njujorškog stana.

Will i Grace stanuju zajedno, Jack živi preko puta, a Keren je i dalje bogata. Vraćaju se istom životu.

Publika je seriju obožavala zbog jedinstvenog humora, manevrisanja neuspešnim ljubavnim vezama i neizbežnim komentarima na dešavanja u svetu, društvu i u pop kulturi.

Iz NBC-ja se nadaju kako će publika sa jednakim oduševljenjem gledati reizdanje serije, s obzirom na to da su se odlučili snimiti i drugu sezonu, iako prva još nije emitovana, a ne mogu znati hoće li taj potez opravdati njenu gledanost.



Izvor: stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/