U moru online i print magazina kojima je u fokusu moda, ali i kultura, pronašli smo nekoliko nezavisnih koji su zbog svoje estetike i pažnje pri obradi tema, veoma vredi vaše pažnje.

Internet i svi popratni alati danas su nam svima dostupni. Upravo je to razlog da se danas sve više ljudi odlučuje na pokretanje raznih online, ali i print lifestyle magazine.

Sadržaj koji nam plasiraju do nas dolazi uglavnom putem društvenih mreža koje svemu tome idu u prilog, kao jednostavan i pristupačan način promocije. Iako smo danas manje više zasićeni količinom informacija koje nam mediji svakodnevno svake sekunde serviraju, sve se više odlučujemo pratiti samo pojedine medije koji nam odgovaraju, dok smo pritom sve one neodgovarajuće neretko eliminisali.

No, u svemu tome pronašli smo i nekoliko njih nezavisnih kojima su u fokusu moda i kultura s naglaskom na moćnu estetiku i naravno, kvalitetan sadržaj.

O kojim magazinima je reč, a koje biste mogli uvrstiti na svoju listu omiljenih proverite u nastavku…

Sicky

Cake

Knots

Pibe

Nasty

Nakid

Dansk 

Teeth

Modern matter

King Kong

Izvor: buro247

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/