Kada je objavljen poster za novi film režisera Darrena Aronofskyja sa pomalo uznemirujućim prikazom Jennifer Lawrence, znali smo da se radi o filmu koji neće moći svi da pogledaju. Mesecima se skrivala radnja filma na kojem njih dvoje rade, koji su u međuvremenu postali i par, te se kompletan projekt skrivao od javnosti pa je zbog toga uzbuđenje oko prvog objavljenog teasera tim veće.

U videu možemo videti da će nas psihološki triler/horor u kojem Jennifer Lawrence igra glavnu ulogu držati u neizvesnosti celo vreme.

Radnja se vrti oko odnosa para nakon što se u njihovom domu pojave neočekivani gosti. Osim poznate Oskarovke, u filmu ćemo gledati i druga poznata lica kao što su Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris te Kristen Wiig.  

Film "Mother!" stiže u bioskope u septembru ove godine, a s obzirom na glumačku postavu, režisera koji stoji iza hit filma "Black swan" i napetog iščekivanja očekuje nas prava poslastica. Odnosno, barem one koji vole horor filmove.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/