Julska muzička agenda: Cigarettes After Sex nastupaju 18. jula u Beogradu

Foto: Promo

Jedno pravo pop uživanje očekuje nas 18. jula na Novom Beogradu.

Cigarettes After Sex, dream pop kolektiv iz Bruklina koji predvodi Greg Gonzalez, nastupiće 18.jula na Bazenima "11.april" na Novom Beogradu. 

Fanovi izvođača poput Lane Del Rej i bendova Mazzy Star ili Warpaint, ovaj koncert će definitivno dočekati sa oduševljenjem. 

Bend Cigarettes After Sex je oformljen 2008. godine u El Pasu i prolazio je, vođen Gonzalezom, brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija “I” četiri godine kasnije. 

Pesme poput  "Nothing's Gonna Hurt You Baby", "I'm A Firefighter", "Dreaming of You" i "Starry Eyes" i promocija najviše kroz web medije doneli su bendu jaku fan bazu. Nakon toga usledili su podjednako dobri i zapaženi singlovi “Affection” i “K” posle kojih je bend bez problema nalazio svoje mesto na najvećim svetskim festivalima.

Na turneji na kojoj promovišu studijski album „Cigarettes After Sex“, doći  će i u Beograd! Pre toga obići će Češku, Nemačku, Belgiju, Englesku, Francusku, Švajcarsku i Hrvatsku, kao i neke poznate festivale poput Primavere u Barseloni, portugalske NOS Primavere, Rockwave-a u Grčkoj i Best Kept Secret u Holandiji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin