Kada režiju potpisuje Scorsese, jednu od uloga tumači Al Pacino, a za snimanje je potrebno uložiti cifru od 105 do 120 miliona dolara, onda znate da je reč o nečemu zaista ODLIČNOM i vrednom čekanja naravno.

U pitanju je priča zasnovana na istinitim događajima, a govori o Franku Sheeranu - mafijaškom plaćenom ubici, koga će na ekranu oživeri sjajni Robert De Niro. Uz slavnog glumca, u vodećoj postavi su i ništa manje genijalni Al Pacino, Joe Pesci i Harvey Keitel.

Iako se glumci naravno poznaju i neki od njih su radili zajedno, svi zajedno se nikada nisu našli na istom projektu.

Film "Irishmana" počinje da se snima u avgustu, a bioskopima će se pojaviti tek 2019. godine.

Deveti put će De Niro i Scorsese sarađivati na filmu.

Njihova saradnja koja traje od 1973. smatra se jednom od najplodnijih i najkvalitetnijih u istoriji filma.

Čuveni režiser će sarađivati četvrti put sa Joe Pescijem, kao i sa Harveyem Kaitelom.

Pomalo je šokantno i zanimljivo da će ovo biti prva kolaboracija Scorsesea i Pacina. Sa obzirom na višedecenijsko uspešno postojanje u svetu filma i jednog i drugog, i kultne gangsterske likove koje nam je izneo Al Pacino, neverovatno je da se putevi ovoj dvojici velikana nisu ranije ukrstili.

Možda ova saradnja ne samo njima, nego svim učesnicima u projektu legne kao kruna na sve što su uradili do sada.

Ipak, najviše iščekujemo da ponovo vidimo na platnu dva velika barda, De Nira i Pacina kako dele scenu. Ovo će biti njihova treća zajednička saradnja.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/