Legendarni glumac Woody Harrelson (odnedavno i režiser) odlučio se na vrlo rizičan, ali i uzbudljiv korak u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Naime, on snima film koji će ujedno režirati, u njemu glumiti, te potpisuje i scenario, a priča tu tek počinje.

Biće to film koji će se prikazivati u preko stotinu bioskopskih sala širom sveta i to tokom samog snimanja. Dakle, dok se film snima, mi ćemo ga gledati u realnom vremenu.

Snimanje i prikazivanje filma pod imenom "Lost in London" počinje 20. januara u dva sata ujutro u Londonu, a radiće se kao one take, odnosno snimljen u jednom kadru bez prekida i montaže. 

Sam Harrelson film je opisao kao svojevrsnu komediju koja govori o njegovoj najgoroj noći u životu. Reč je o stvarnom događaju kada je glumac 2002. godine završio u londonskom zatvoru, nakon što je uništio unutrašnjost taksija, posle noćnog provoda u jednom klubu.

Osim njega, u filmu će igrati i Owen Wilson, kao i Willy Nelson. Za kraj je poručio: kako niko do sada nije bio toliko lud i glup da se okuša u ovakvom projektu. 

Mi mu čestitamo na smelosti i sa nestrpljenjem čekamo prikazivanje ovog nesvakidašnjeg ostvarenja.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/