Mjuzikl "La La Land" Damiana Chazellea je osvojio nagradu za najbolji film Udruženja filmskih kričara (Critics Choice Awards) na 22. ceremoniji dodele nagrada.

Glumci Casey Affleck i Natalie Portman su nagrađeni za najbolju glumu u filmovima "Manchester by the Sea" i "Jackie". Nagrade za najbolju sporednu ulogu dobili su Mahershala Ali za film "Moonlight" i Viola Davis za ostvarenje "Fences".

Ostvarenja "La La Land" i "Moonlight" pominju se kao i favoriti za nagradu Golden globes, čije će nominacije biti danas saopštene u Los Anđelesu.

Kako prenose inostrani mediji domaćin ceremonije je odlučio da na svečanosti više govori o novoizabranom američkom predsedniku Donaldu Trampu i kontroverzama oko njegovog izbora nego o svojim problemima sa zakonom.

Zvezda televizijske serije "Silikonska dolina" T.J. Miller uhapšen u petak, jer je, kako je lokalna policija navela, udario u glavu zaposlenog u auto servisu nakon primedbe o Trampu. Los Anđeles Times je dodao da se Miller na dodeli nagrada u nedelju uveče šalio o mogućem ruskom hakovanju američkih predsedničkih izbora.

izvor: Beta.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/