Iako su tek nedavno završile prve sezone ovih serija, toliko su nas oduševile da smo sigurni da će s dolaskom iduće sezone biti još bolje. Naš aktualni top 3 dolazi direktno s Netflixa što može značiti samo jednu stvar – neograničeno maratonsko gledanje!

Krenimo redom:

Love

Love je romantična komedija iza koje stoji potpis producenta Judda Apatowa – takođe poznat kao i garancija za vrhunski kvalitet. Naime, on je zaslužan za produkciju serije Girls, ali i za filmove poput Pineapple Expressa ili Deveruša. U glavnim ulogama osvojiće vas beskrajno šarmantna Gillian Jacobs i simpatični štreber Paul Rust.

Stranger Things

Relativno nepoznata braća Duffer zaslužna su za ovu Netflix poslasticu koja će oduševiti sve fanove ranih radova Stevena Spielberga i J.J. Abramsa. U glavnim ulogama su tinejdžeri, ali i Winona Ryder za koju bi ovaj izvrsni spoj naučne fantastike i horora mogao označiti veliki comeback. Telekineza, čudovišta, osamdesete, izvrstan soundtrack – ako bilo koja od ovih stvari u vama budi osećaj uzbuđenja, trkom na gledanje!

Sense8

Još jedna izvrsna naučno-fantastična serija, ovoga puta dolazi iz kreativne radionice legendarnih Lane i Lilly Wachowski (Matrix, anyone?). Ako ste voleli Heroes ili seriju Lost, ovo je baš za vas. Ako ipak niste upoznati s tim serijama, verujemo da će vas napeta atmosfera koju stvara osmero pojedinaca rasutih po svetu i povezanih neobičnim okolnostima instantno prikovati za ekran.

izvor: elle.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija