Održan Jelen Top 10 „Koncert za prijatelje“

Foto: Promo

Nakon kultne alternativne emisije, Jelen Top 10 se vratio na scenu u novoj, digitalnoj formi i tim povodom obradovao sve ljubitelje R'n'R-a „Koncertom za prijatelje“ 9. juna, u novootvorenoj art komuni „Dorcol PLATZ“.

Kao što smo napomenuli, alternativna emisija Jelen Top 10 nam se vratila u digitalnoj formi, kao zajednički projekat sa Jelen pivom na sajtu espreso.rs.

Na koncertu su nastupili popularni predstavnici domaće rok scene: sastav KKN (Kanda Kondža i Nebojša), Artan Lili i Ničim Izazvan.

Kanda Kodža i Nebojša standardno su priredili svirku za pamćenje, a mlađe kolege jednako su doprinele atmosferi i u potpunosti opravdale medijsko obeležje domaćih rok zvezda u usponu.

Na događaju su se predstavile i brojne organizacije i festivali među kojima su Arsenal fest i Šabački letnji festival, zatim festival  „Rokanje“, kao i Jungle Tribe. Posebna atrakcija za prisutne bili su i majstori The Barbers Shop-a. 

Novi Jelen Top 10 počeo je sa emitovanjem u aprilu i to premijerno na Jelen Pivo You Tube kanalu, sa reprizom na MTV-u i malo izmenjenom koncepcijom.

Jelen TOP 10 je zamišljen kao online TV emisija koja promoviše i podržava mlade rok autore i andergraund scenu, i donosi izveštaje sa aktuelnih koncerata i festivala, a emituje se premijerno svakog petka.

Nedeljom se ažurira Top lista na koju svojim glasovima mogu da utiču posetioci portala: jelentop10.espreso.rs. Pored top liste i webizode, na portalu se mogu pronaći i drugi interesantni sadržaji „Nečijih Top 10“, intervjui sa poznatim muzičarima i bendovima, dok neafirmisani bendovi mogu slati svoje demo snimke. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...