Prethodna nedelja je bila više nego zanimljiva i uzbudljiva na polju muzike!! Rihanna je konačno izdala svoj dugoočekivani album "ANTI", Coldplay i Beyonce su predstavili svoj najnoviji spot za duet Hymn for the weekend, koji je snimljen u Indiji, a nama su za oko zapale dve Albanke (Duo Lipa i Ira Estrefi) kojima predviđamo karijeru veću od one koju ima Rita Ora.

Takođe, priznajemo da smo bez daha odgledali spot za Zaynovu pesmu "Pillowtalk" u kome se pojavljuje prelepa Gigi Hadid, inače devojka bivšeg pevača teen grupe One direction, kao i da smo jedva čekali da čujemo saradnju između Becka i omiljenih Chemical brothersa.

Na našem radaru je bio i BBC Sound of music 2016, tradicionalna lista muzičara kojima BBC predviđa zlatnu i uspešnu godinu. Među njima se upravo našla i jedna od pomenutih albanskih pevačica Duo Lipa čiji prvi singl "Be the one" već sada dominira na listi MTV Adrije.

Ova mlada dama (1995.) je rođena u Engleskoj, ali su joj roditelji rodom sa Kosova. Iza nje stoji produkcijska kuća Lane Del Rey koja ima nameru da ovu lepoticu koja likom podseća na Adrianu Limu, proslavi skoro pa u istom obimu kao i slavnu Amerikanku baršunastog vokala... Mi im verujemo da će uspeti, jer Duo Lipa ima već sada armiju fanova, a da ume da peva dokazala je serijom cover pesama koje je u acoustic verziji otpevala za BBC Radio 1. 

Chemical brothers - Wide open ft. Beck

Major Lazer - Be together feat Wil Belle

Zayn - Pillowtalk

Rihanna ft Drake - Work

Foals - Birch tree

Coldplay ft Beyonce - Hymn for the weekend

Duo Lipa - Be the one

Ira Estrefi - Bonbon

SIA - Unstoppable

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija