# Love Actually

Apsolutni klasik koji nas istovremeno i zabavlja, zasmejava i rastužuje, pričajući 10 ljubavnih priča o romantičnoj ljubavi, ljubavi prema prijateljima, ljubavi prema porodici...

# The Holiday

Nakon što su oboje ostali razočarani u ljubavi, Amanda i Iris odlučuju da zamene svoje domove u Americi i Ujedinjenom Kraljevstvu za vreme praznika, a to im otvara vrata novih ljubavnih avantura.

# Bridget Jones's Diary

32-godišnja Bridžit donosi ozbiljne novogodišnje odluke: dovešće u red svoju kilažu, poradiće na odabiru frajera s kojima izlazi i uopšteno srediti svoj život. Film prati jednu godinu u njenom životu, razapetu između dva praznika.

# Sleepless in Seattle

Usamljeni udovac Sam putem radija odlučuje ispričati priču o svojoj ženi, a što privuče gomilu žena iz svih krajeva zemlje, uključujući i verenu Eni iz Baltimora koja uprkos tome što je verena traga za svojom čarobnom ljubavi.

# While You Were Sleeping

Na dan Božića Lusi, prodavačica karata na železničkoj stanici, spašava svog kolegu Petera od padanja pod voz. Dok on leži u bolnici u komi, ona zabunom i spletom okolnosti postaje njegova verenica i oduševljava njegovu porodicz.

# Family Man

Džek je uspešan neoženjeni muškarac koji živi u Njujorku i koji se nakon neobičnog susreta na Badnje večer budi u predgrađu, oženjen, kao otac dvoje dece i suprug svoje ljubavi iz mladih dana - Kejt, koju nije video poslednjih 13 godina od kada ju je ostavio na aerodromu.

# Serendipity

Džonatan i Sara susreću se prilikom Božićne kupovine kada oboje u prodavnici uhvate za isti isti par rukavica. Jedno drugom su se odmah svideli, ali kako su oboje u vezama, odlučili su sudbini da prepuste da ih ponovno spoji.

izvor: cosmopolitan.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija