Svi posetioci će imati priliku da uživaju u radovima više od 40 mladih, nadarenih vizuelnih umetnika, slikara, grafičkih dizajnera i fotografa, koji će tokom narednih šest meseci biti predstavljeni javnosti na dva sprata neuobičajenog galerijskog prostora u centru grada.

Specijalni gosti četvrte postavke su umetnički kolektivi Silkskrin Print i Le Cabinet SR:CH.

Silkskrin čine četiri vizuelna umetnika koji koriste dizajn u formi vizuelne umetnosti, često citirajući pop kulturu i street art. Le Cabinet SR:CH je švajcarsko-srpski kolektiv grafičkih dizajnera koji razmenjuju znanja i iskustva o dizajnu, ali i kulturama dve zemlje.

Pored grafičkog dizajna, ova postavka akcenat stavlja i na „asemblaž“ tehniku, zastupljenu kroz radove mladog umetnika Ivana Kocića, koji kreira likovne forme koristeći stare igračke i predmete.

„EGallery“ je prodajna izložba i deo je istoimenog umetničkog projekta koji je agencija za integrisane komunikacije Executive Group započela u saradnji sa studijom Š.U.N.D (Šta umetnost nudi društvu), kako bi zajedničkim snagama pružili podršku najtalentovanijim mladim kreativcima.

Nakon otvaranja, izložba će za javnost biti otvorena svakog petka od 15 do 17 časova, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail office@eg.rs.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija