„Ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka.“ Karl Lagerfeld

Sada već kultna knjiga "How to be Parisian whatever you are " o kojoj smo već pisali i koja prikazuje 4 uspešne i izuzetne Francuskinje koje nam objašnjavaju kako je to biti Parižanka, konačno je dobila srpsko izdanje zahvaljujući Laguni! 

U kratkim, razigranim poglavljima ove Parižanke vam predočavaju svoje originalne poglede na stil, kulturu, stavove o mnogim ženskim pitanjima i muškarce.

Dugogodišnje prijateljice Anne Berest, Audrey Duan, Caroline de Maigret i Sophie Mas su neudate žene u ozbiljnim vezama koje imaju decu. Talentovane i pomalo boemski nastrojene one imaju uspešnu karijeru u svetu muzike, filma, mode i izdavaštva.

Neuobičajeno iskreno i otvoreno razotkrivaju nam mitove o tome šta je tajna uspeha savremenih Parižanki. Govoreći o svojim tajnama i manama na duhovit način, otkrivaju nam zbog čega su njihova osećanja komplikovana a ponašanje im je često kontradiktorno. Priznaju da su snobovi, pomalo egoisti, nepredvidive ali nikako nepouzdane. Iako zahtevne i tvrdoglave, one su i nežne i romantične.

Povešće vas na prvi izlazak, na zabavu, s njima ćete prebroditi mamurluk, obići ćete glavna sastajališta u Parizu, ići ćete na izlet, spremaće vam fantastičnu večeru i otkriti vam trikove zbog kojih će gosti pomisliti kako ste fantastična domaćica…

Ali druženje s njima doneće vam mnogo više od toga – mnogo nestašluka i iznenađenja! Pokazaće vam kako da budete tajanstvene i senzualne, izgledate prirodno, učinite dečka ljubomornim, ali i šta osećaju prema deci i misle o venčanjima i odlasku u teretanu. 

Knjigu „Kako biti Parižanka gde god da si“ od četvrtka, 3. decembra možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija