Kada dođe hladno vreme, najviše volimo da provodimo večeri u ušuškanom krevetu, s kokicama u ruci, gledajući u nedogled ceo serijal neke serije ili najnoviji film!

(Dominacija westerna: Novi filmski naslovi koji nas očekuju ove zime)

A ovog decembra nam dolaze fantastični biografski filmovi i drame koje će vam otkriti čudesne priče njihovih junaka. Predstavljamo vam 3 filma koji će obeležiti kraj 2015.

Saw the light

Film "Saw the light" predstavlja biografsku priču legendarnog pevača country muzike Hanka Williamsa, koji je u svom kratkom životu stvorio jedan od najvećih opusa u američkoj muzici, zahvaljujući sopstvenoj harizmi, fantastičnom glasom i orginalnim pesmama.

Film hronološki beleži njegov meteorski uspon do slave i na kraju tragičan kraj života. Pored glavnog glumca Toma Hiddlestona, u filmu se pojavljuje i Elizabeth Olsen.

The 33

"The 33" je napeta drama koja je bazirana na stvarnim događajima iz 2010, rudarskoj nesreći u kojoj je više od trideset i tri rudara bilo zarobljeno unutar rudnika San Jose u Čileu, više od dva meseca.

Film je snimljen na pravom mestu na kome se saga o ljudskom trijumfu zaista i desila. Glumica Juliette Binoche glumi aktivistkinju koja je spremna da uradi sve što je potrebno da spase grupu rudara. Pored nje, u filmu se pojavljuje i fantastičan Antonio Banderas kao lider rudnika koji se pojavljuje da spase očajne ljude. 

Creed

Direktor filma Ryan Coogler i glumac Michael B. Jordan, koji su zajedno učestvovali u nastanku drame "Fruitvale Station", sada se još jednom udružuju u najnovijem filmu "Creed".

Reč je o bokserskoj drami u kojoj se Michael B. Jordan pojavljuje u ulozi Adonis, vanbračnog sina pokojnog bivšeg šampionskog boksera Apollo Creed, koji protivno željama svoje porodice započinje sopstvenu boksersku karijeru. U nameri da postane šampion, on na kraju putuje u Filadelfiju kako bi tražio od starog rivala njegovog oca Rocky Balboa (Sylvester Stallone) da postane njegov trener. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija