3 filma koja morate pogledati u decembru

Foto: Profimedia

Decembarska lista filmova nikada nije bila zanimljivija! Konačno su na red došla filmska ostvarenja na koja smo čekali dugo, dugo vremena!

Kada dođe hladno vreme, najviše volimo da provodimo večeri u ušuškanom krevetu, s kokicama u ruci, gledajući u nedogled ceo serijal neke serije ili najnoviji film!

(Dominacija westerna: Novi filmski naslovi koji nas očekuju ove zime)

A ovog decembra nam dolaze fantastični biografski filmovi i drame koje će vam otkriti čudesne priče njihovih junaka. Predstavljamo vam 3 filma koji će obeležiti kraj 2015.

Saw the light

Film "Saw the light" predstavlja biografsku priču legendarnog pevača country muzike Hanka Williamsa, koji je u svom kratkom životu stvorio jedan od najvećih opusa u američkoj muzici, zahvaljujući sopstvenoj harizmi, fantastičnom glasom i orginalnim pesmama.

Film hronološki beleži njegov meteorski uspon do slave i na kraju tragičan kraj života. Pored glavnog glumca Toma Hiddlestona, u filmu se pojavljuje i Elizabeth Olsen.

The 33

"The 33" je napeta drama koja je bazirana na stvarnim događajima iz 2010, rudarskoj nesreći u kojoj je više od trideset i tri rudara bilo zarobljeno unutar rudnika San Jose u Čileu, više od dva meseca.

Film je snimljen na pravom mestu na kome se saga o ljudskom trijumfu zaista i desila. Glumica Juliette Binoche glumi aktivistkinju koja je spremna da uradi sve što je potrebno da spase grupu rudara. Pored nje, u filmu se pojavljuje i fantastičan Antonio Banderas kao lider rudnika koji se pojavljuje da spase očajne ljude. 

Creed

Direktor filma Ryan Coogler i glumac Michael B. Jordan, koji su zajedno učestvovali u nastanku drame "Fruitvale Station", sada se još jednom udružuju u najnovijem filmu "Creed".

Reč je o bokserskoj drami u kojoj se Michael B. Jordan pojavljuje u ulozi Adonis, vanbračnog sina pokojnog bivšeg šampionskog boksera Apollo Creed, koji protivno željama svoje porodice započinje sopstvenu boksersku karijeru. U nameri da postane šampion, on na kraju putuje u Filadelfiju kako bi tražio od starog rivala njegovog oca Rocky Balboa (Sylvester Stallone) da postane njegov trener. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...