Kakav glas!

Nema veze koliko puta smo konstatovali da Adele ima moćan, impresivan glas, svaki put kada je čujemo uživo, ostajemo bez teksta jer od Whitney Houston i Mariah Carey čini nam se da se nije pojavio tako dominantan, čist i prodoran glas. Da li i vi imate takav utisak?

Naime, Adele čiji najnoviji album "25" je već ugledao svetlost dana i preslušava se širom planete, poslednjih nedelju dana već uveliko promoviše svoj album. Na gostovanju u emisiji Today Show, britanska ali i svetska muzička zvezda je otpevala novu pesmu, razornu baladu "Million Years Ago".

"I know I'm not the only one / Who regrets the things they've done," peva Adele u baladi koja ima dramatične akustične momente dok se u pozadini čuju električne gitare.. "Sometimes I just feel it's only me / Who can stand the reflection that they see."

Adele je tokom gostovanja takođe pričala o svom novom albumu, trećem po redu, otkrivši da je u početku imala jaku blokadu koja joj nije dozvoljavala da napiše pesme jednake jačine i emocije kao one koje krase album "21".

"Ne mislim da je tuga toliko razorna, pogubna. Ona može da bude krajnje smislena, pa i zabavna, takođe. Jer ponekad morate da dozvolite sebi trenutke pada i tuge ne bi li se pokrenuli, nastavili dalje." 

Kako prenosi Billboard, pevačica je pesmu "Million Years Ago" premijerno izvela u specijalu BBC-a u kom se osvrnula na to kako je ista pesma nastala.

"To je priča o... Vozila sam se kraj Brokwell parka koji se nalazi na južnoj strani Londona gde sam nekada živela, odnosno gde sam provela veći deo svoje mladosti. U ovom delu grada desile su mi se neke od najznačajnijih trenutaka mog života pa sam skoro bez bilo kakvog konkretnog razloga uhvatila sebe kako jecam i plačem kao kiša. Shvatila sam u tom trenutku kako mi ovaj deo London nedostaje... ali osećaj je bio čudan. Nisam se osećala kao da više ne mogu tu da zalazim i pijem kafu kao pre... više je bio osećaj da mi se život desio, da su ga sada popunili neki novi ljudi i nova dešavanja i da tamo više nemam nikog da sretenem." 

"To je u suštini to," nastavlja Adele. "U tom shvatanju da tada dok sam bila klinka, dok sam svirala prijateljima na gitari u tom parku, pevajući im svoje omiljene pesme... ni za milion godina nisam mislila da bi neka ovakva budućnost mogla da mi se desi."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija