Premijera najnovijeg filma „Grimizni Vrh“ zakazana za sredu, 14. oktobar u bioskopu Cineplexxx Ušće Shopping Center, sa početkom od 20 časova.

Kad joj srce ukrade zavodljivi neznanac, mlada žena će otići u kuću od cigle crvene kao krv na vrhu planine: mesto prepuno tajni koje će je proganjati zauvek. Između želje i tame, između misterije i ludila, leži istina iza Crimson peak.

Smešten u 1901, „Crimson peak“ je dobio stilizovan, savremeni gotski izgled preko Del Torovog očaravajućeg vizuelnog stila. Publika će biti odvedena na zastrašujuće mesto poput nijednog drugog, gde sneg krvari crvenom bojom i svaki ćošak krije fantoma koji će vam ostati u mislima dugo posle kraja filma. 

Mlada Edith Cushing (Mia Wasikowska) je spisateljica u usponu koja živi sa ocem u Bafalu, na početku 20. veka. Odrasla je progonjena gubitkom majke, i to bukvalno. Pošto ima moć da komunicira sa dušama preminulih, Edith prima misteriozno upozorenje iz sveta mrtvih da se čuva Creamson peaka.

Otpadnik u visokom društvu zahvaljujući bujnoj mašti, Edith će se naći rastrzana između dva udvarača: druga iz detinjstva, dr Dr. Alan McMichael (Hunnam), genijalnog intelektualca koji stimuliše njen mozak i neverovatno zavodljivog  Thomasa Sharpea (Hiddleston), još jednog otpadnika koji prihvata Edith onakvu kakva jeste i uspeva da joj ukrade srce. 

Kad joj otac umre pod misterioznim okolnostima, Thomas će odvesti Edith na njegovo luksuzno porodično imanje, ogromnu gotsku palatu u udaljenim engleskim brdima, prepunu misterije i opasnosti. Smeštena iznad rudnika, glina krvavo crvene boje meša se sa snegom, zbog čega je i dobila naziv Grimizni Vrh (crimson peak).

Ukoliko ste veliki fan del Tora koji stoji iza sjajnih filmova Panov lavirint i Đavoljeva kičma, onda je ovo pravi film za vas! 

izvor: mtv.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija