Esa 2018

Elle style awards u oblasti novinarstva: Sandra Perović

Kao mala stajala je ispred ogledala i zamišljala da intervjuiše. Onda je porasla i zbog velike želje da postane javni tužilac, završila Pravni fakultet u Beogradu. Već u pozno vreme studiranja, shvatila je da je njena ljubav iz detinjstva veća, pa su je svi putevi poveli ka televiziji.

Novogodišnja žurka

Spektakularna regionalna žurka Adrija Medije Aleksandar Rodić: Ovo je moj poklon vama! Svaka vam čast, ponosan sam na sve vas!

Spektakularnom žurkom i glamuroznim partijem kakav dosad nije viđen na Balkanu, Adria Media Group proslavila izuzetno uspešnu godinu!

ESA 2018

Elle style awards za umetnost: Andrej Žikić

Domar Osnovne škole Vladislav Ribnikar koji je prekrečio prvi Artezov grafit samo nekoliko sati posle crtanja, nije ni slutio da će taj petnaestogodišnji momak postati jedan od najvećih street artista na svetu. Pod rečju veliki podrazumevaju se stil, ugled, ali i gabarit radova.

Promo

Praktično i lepo: Najatraktivniji detalji za svaki enterijer

Ukoliko volite da vaš životni, ili radni prostor izgleda lepo, drugačije i otmeno, imamo sjajne predloge za vas. Najnoviji trend uređivanja enterijera su 3D satovi, koji oplemenjuju prostor, čine ga vizuelno većim i daju posebnu notu elegancije.

BigPizza® Deda Mraz

BigPizza® Deda Mraz dele 14 vrednih nagrada: Novogodišnji konkurs u kom morate da učestvujete!

BigPizza®, prepoznatljivi lider na domaćem tržištu u segmentu dostave pizza u vreme novogodišnjih praznika donosi poklone svojim potrošačima aktiviranjem konkursa koji će obradovati sve zaljubljenike u italijansku kuhinju.

Talija by Loona Loo

Prijatelj i kolege o dnevniku - godina prođe, pa i doživotna: Vratio si se korenima, ponovo si šmeker i nisi zaboravljen!

Jedanaestu epizodu Talije obeležila je promocija knjige "Sve prođe, pa i doživotna" Žarka Lauševića.

Promo

Magično dejstvo prirodnih sokova: Kako da vam svež napitak uvek bude pri ruci

Napravite zdrav, hranljiv i ukusan napitak na putu, izletu, u autobusu dok idete na posao ili se vraćate sa njega, bilo gde.

Nespresso

Ne razmišljajte više, imamo ideju za savršen poklon ispod jelke

Do nove godine je ostalo svega par dana, a ukoliko ste od onih koji za kupovinu poklona sačekaju sam kraj godine, imamo za vas odličan predlog kako ovu slatku muku da razrešite!

Dr. Giffing

Pet izazova za savršene dane u januaru

Šta treba da uradite na početku 2019?

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 97 - 108