Promo

Zaboravite dijete: Ovo je najbrži način za gubitak kilograma

Sjajan predlog.

Kultura

Očekivano: Banksy otvorio pop-up prodavnicu u koju ne možete ući

Ovih dana je u londonskom Croydonu osvanuo jedan vrlo neobičan showroom. Za njegovo otvaranje zaslužan je, ni manje ni više, nego najpoznatiji svetski street art umetnik Banksy, koji je svih godina rada uspeo ostati anoniman i zaintrigirao svet porukama svojih radova.

Talija

Nova sezona Talije: O nagrađivanoj melodrami AJVAR iz prve ruke od Ane Marije Rosi

U prvoj epizodi nove, šeste sezone Talije razgovarali smo sa Ana Marijom Rossi, koja potpisuje scenario i režiju za film "Ajvar", najnagrađivaniji film ovog leta, koji će se uskoro naći na bioskopskim repertoarima.

Promo

Nova domaća serija od večeras na Superstar TV!

Od autora sitkoma „Ljubav, navika, panika“ koji smo obožavali, večeras na Superstar TV stiže nova domaća humoristička serija „Nek’ ide život“ u režiji Slobodana Šuljagića i produkciji kompanija Telekom Srbija i Pink International. Od ponedeljka, 7. oktobra, svakog radnog dana od 21 čas, gledaoci Superstar TV kanala imaće priliku da prate zamršene situacije, iznenadne preokrete i vratolomije kroz koje prolaze članovi urnebesne porodice Savković.

Promo

Sa korenom ove biljke povećajte energiju i smanjite stres!

Sa peruanskih planinskih vrhova, uz surove vremenske uslove, sa neverovatnom nutritivnom snagom, rađa se maka. Biljka, naučno poznata kao Lipidium Meyenii Walp razvija se na nadmorskoj visini od 4.000 metara, u mestima gde je prosečna temperatura oko 4 stepena. Poznata i kao peruanski ženšen, zbog svojih neverovatnih hranljivih vrednosti, maka ima dugu istoriju neverovatne hranljivosti i koristi za ljudsko zdravlje.

Izložbe

ELLE preporuka: Izložba ATTENTION! HERE I AM

Druga samostalna izložba umetnika Branka Miliskovića biće otvorena 15. oktobra u 19h u Galeriji Doma omladine Beograda. Izložba nosi naziv ATTENTION! HERE I AM (Pažnja! Tu sam) i svojevrsni je retrospektivni podsetnik koji Milisković pravi na određeni broj godina. Prvu samostalnu izložbu pod istim nazivom imao je u bivšem prostoru Galerije 12HUB, novembra 2014. godine.

Promo

Tampon Zona: Nezdrave ljubavne veze i kako ih prepoznati

U ovoj epizodi pričali smo o tome šta su sve nezdrave veze, kako ih prepoznati, zašto je nekad jako teško isčupati se iz njih... Gotovo svaka žena na svetu bar jednom je imala iskustva sa nezdravom vezom.

Promo

Tajni agenti ne kriju da su na Supernovi

Tajne službe rade i kreću se tako da obični ljudi to i ne primete, ali šta ako bismo vam rekli da znamo gde je tajna služba ove jeseni? Iako im misije i zadaci ne ostavljaju mnogo slobodnog vremena, kada nisu na zadatku tajni agenti iz serije Državni službenik biraju da vreme provedu uz raznovrsnu ponudu

Promo

Šta nas čeka u drugoj epizodi serije „Dug moru“

Zabrinuti Periša pokušava ćerku Olgu da pošalje za Beograd i traži pomoć Mariške, svoje sestre.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

Magazin