Cavalli haljina

I dalje kraljica crvenih izdanja u Kanu: Bella Hadid u vintage Cavalli haljini koju je nosila Sharon Stone šest godina ranije

Ova haljina takođe je bila deo jednog filma pre više od deset godina.

Priče o gradovima

Od zmajeva do sirena: Najzanimljivije legende o nastanku evropskih gradova

Mnogi veliki gradovi počivaju na neverovatnim legendama o svom nastanku. Mitovi, legende, neverovatne priče, kao i njihovi junaci igraju bitnu ulogu u istoriji gradova, što je posebno karakteristično za Evropu.

Promo

Savršen bakarni ten: Evo kako da potamnite, a da ne naštetite vašoj koži!

Sunčani dani i sunce, nešto su što svi vole. Sunce utiče na raspoloženje, energiju i obogaćuje naš organizam vitaminom D, inače najznačajnijim vitaminom kada je u pitanju asimilacija kalcijuma

Nova serija sa Renee

What/If: Nova serija sa Renee Zellweger koju ćemo svi gledati

Nakon šestogodišnje pauze od glume, Renee je najavila svoj veliki povratak na male ekrane i na hollywoodsku scenu s dva odlična nova projekta.

MTS promo

5 razloga da se odlučite za satelitsku televiziju

Neka vaše cveće i veš na sušilici dobiju društvo na terasi. Dodajte im antenu!

Hangar

Preplanuo ten bez solarijuma i sunčanja: Otkrivamo vam zdrav način da potamnite

Napredna nutritivna formula Bronzan pomaže vam da postignete prirodan, intenzivan i neodoljiv zlatno – bronzani ten, pri čemu omogućava ovo prijatno iskustvo sa ili bez izlaganja sunčevoj svetlosti u bilo kojem periodu godine.

Supernova

Supernova ponuda za celu porodicu i sve generacije

Ponuda novog kablovskog operatora Supernova kreirana je tako da zadovolji potrebe različitih generacija i svih članova porodice. Za najmlađe, ali i sve one koji imaju potrebu za internetom velikog protoka, na raspolaganju je internet brzine i do 120 Mb/s.

Hangar

Nega kose zahteva posebnu pažnju: Pri izboru preparata ovo morate da imate u vidu!

U zavisnosti da li pripadate grupi žena koja nema volumen, ili vas muči lomljiva, ili masna kosa, preparati koje bi trebalo koristiti se biraju na osnovu pomenutih tipova.

Filmski festivali

10 italijanskih filmova u Kinoteci i najnovije ostvarenje Roberta Saviana u bioskopima u Srbiji

Festival italijanskog filma održaće se ove godine u Beogradu od 21. do 26. maja u Jugoslovenskoj kinoteci u okviru drugog izdanja Nedelje italijanskog filma u svetu, “Fare Cinema”.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 25 - 36