Promo

Zašto baš SKINOLOGY serumi?

Koža je ogledalo našeg zdravlja. Osim što je važno da se ispravno hranimo, dovoljno spavamo i vodimo računa izbegavamo stres dobro je i da koži obezbedimo najbolju moguću negu.

Gala Čaki Art

Umetnici i kolekcionari iz celog sveta na Gala simpozijumu savremene umetnosti

U Novom Sadu će se u periodu od 1. do 7. oktobra održati drugi po redu Gala Internacionalni simpozijum savremene umetnosti. Na njemu će se pored umetnika iz Srbije predstaviti, neki od najtraženijih umetnika savremene scene iz 9 zemalja.

Celebrity style

Paparaci sa ulica Milana: Irina Shayk u idealnoj kombinaciji za prelaznu sezonu

Prelazak iz zime u proleće i iz leta u zimu, period je mrzak i onim najvrsnijim trendseterkama.

Tampon zona

TAMPON ZONA: Sajsi MC o feminizmu, braku i pokvarenicama

Sajsi MC je poznata srpska muzičarka, pesnikinja, performerka i pre svega žena koja uz pomoć mikrofona sa scene inspiriše i ohrabruje mnoge žene već više od 15 godina.

Celebrity style

Ivanka Trump u centru pažnje zahvaljujući stajlingu: Nova frizura i haljine o kojima svi pričaju

Ćerka predsednika Amerike promenila je imidž i pristaje joj sjajno.

Celebrity style

Cindy Crawford ima 53 i demonstrira kako se zaista nosi saten u ovim godinama

Moguće je izgledati classy u svakom životnom dobu.

Promo

MTS uređuje "Beogradsku amazoniju"

U okviru kampanje za zaštitu životne sredine „mts Čuva tvoj svet“, pokrenute sa ciljem očuvanja prirodnih bogatstava naše zemlje, privode se kraju radovi na čišćenju kanala iz sliva Beljarice, nadomak Beograda.

Izložbe

Izložba crteža Snežane Zlatković „Transformacije gradskog pejzaža: dekompozicija”

Autorka predstavlja svoj istraživački proces kroz crtež na doktorskim akademskim studijama Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu u periodu od 2013. do 2019. godine. Crtež, kao osnovni metodološki alat istražuje složene arhitektonske situacije i formira niz eksperimenata na različitim fragmentima grada.

Najava koncerta

ANA STANIĆ koncert sa simfonijskim orkestrom

Neprolazna ikona devedesetih i dvehiljaditih, kantautorka, skoro jedina preostala pevačica pravog neiskvarenog popa kod nas , na čijim su pesmama Grad, Molila sam anđele, Sama, Točkovi, 20,30 godina i Nostalgija čitave generacije odrastale, ovoga puta pravi intiman, a muzički grandiozan koncert, na kojem će izvesti svoje hitove uz pratnju simfonijskog orkestra Stanislav Binički, u ušuškanoj atmosferi manjeg prostora, kakva je sala CZK Vlada Divljan.  Uz  orkestar,  specijalne muzičke goste iznenađenja i prateći rok bend,  Ana će se sa publikom vratiti u neka lepa vremena i podeliti magičnu emociju nastalu spajanjem  popa i roka sa klasikom.

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 121 - 132

Magazin