Royal style

Svi pričaju o crnoj haljini kraljice Letizie: Jedan dodatak učinio je da izgleda kao milion dolara!

Toliko zavodljiva, a u isto vreme izuzetno diskretna, pristojna i elegantna.

Face care

Otkrivamo: 5 faktora koji izazivaju pojavu bora i kako ih sprečiti

Bore su tu da licu daju karakter koji svi sa godinama dobijamo, ali isto nije tajna da mnogi od nas ipak žele da ih učine manje vidljivima.

Intervju

Veliki intervju sa čuvenom influenserkom Erin Off Duty: Da li je za uspeh na Instagramu zaista potreban samo dobar stil?

Ostati dosledan sebi i nekim pomalo zapostavljenim vrednostima sa konstantnom željom da se pomeraju lične granice, živeti svoj san u punoj brzini i uživati u svakom trenutku i kreirati život shodno sopstvenim standardima kroz prizmu mode nikada nije izgledalo bolje.

Astro

Ljubavni horoskop za DECEMBAR

Merkur je 9. decembra ulašao u znak Strelca i vreme je da se usredsredite na svoj ljubavni život. Pun Mesec u Blizancima 12. decembra bacasvetlo na ljubavni život.

Celebrity style

Novi stilski poduhvat Jennifer Lopez: Kako se nosi džemper umesto kaputa

Latino diva prošetala je zimski look ulicama NJujorka i demonstrirala nekoliko stilskih lekcija u samo par koraka.

Najava izložbe

Posetite izložbu Silent talk/Nemi govor Lane Vasiljević

Izložbom Silent talk/Nemi govor Lana Vasiljević se predstavila velikim brojem radova, skulptura i objekata.

Dug moru

Dug moru: Periša je najzad vratio dug istini

U narednoj epizodi serije „Dug moru“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV kanalu, saznajemo da Anđa dolazi u Beograd da vidi Renkovu bebu. Poklanja bebi Lari minđuše. Između Renka i Anđe oseća se bliskost ljudi koji su se voleli i dugo živeli zajedno. Juliju prvo iznervira Anđina pojava u Beogradu, ali ubrzo se obraduje što je dobila stipendiju na Stanford-u. Vidimo kako je Julija nespremna da bude majka i koliko se muči u novoj životnoj situaciji, koju nije ni želela.

Celebrity style

Woooow! Penelope Cruz: Španska diva u neočekivano drugačijoj maloj crnoj haljini

Da li je moguće jedan klasični odevni komad prikazati na neočeivan način? Ako taj zadatak date majstorima svog zanata - modnoj kući Chanel, onda jeste!

Promo

Samo na mts TV odjednom pogledajte sve epizode nove serije Siniše Pavića „Junaci našeg doda“

Nova porodična serija Siniše Pavića ,,Junaci našeg doba’’ u produkciji Telekoma Srbija i izvršnoj produkciji Košutnjak filma, od danas, 6. decembra, ekskluzivno je dostupna svim korisnicima mts TV. Aktivirajte novi paket mts TV video klub i po ceni od 990 dinara odjednom odgledajte sve epizode nove porodične serije jednog od najboljih i najpriznatijih scenarista sa naših prostora, Siniše Pavića.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12