AKT 2020: Grupna izložba dela iz Kolekcije Aleksić

U galeriji X VITAMIN u Beogradu od 25. septembra do 9. oktobra ove godine biće otvorena izložba “Akt 2020”, u okviru koje će biti prikazana dela dvanaest autorki i autora koji tretiraju jednan od najstarijih motiva u umetničkom stvaralaštvu kroz crteže i slike velikih formata.

Treće izdanje festivala umetnosti na ulici "Rekonstrukcija"

Treći Festival umetnosti na ulici „Rekonstrukcija“ održaće se od 26. do 29. septembra na beogradskom Dorćolu. U sklopu festivala biće naslikana tri murala.

I zvanično brak: Udala se Natalia Vodianova za naslednika luksuznog carstva

Čuvena ruska manekenka koja se do sada našla na desetine puta na naslovnici Vogue-a, Ella i brojnih drugih poznatih svetskih modnih magazina, juče je ozvaničila svoj brak sa Antoine Arnaultom, naslednikom luksuznog carstva LVHM.

Ko su i šta rade 3 najbogatije žene na svetu?

Ko su najbogatije žene na svetu, kako su postale članice ove elitne grupe i na šta troše svoj novac - pitanja su na koja će ovaj članak pokušati da da odgovore.

Princeza skupo-jeftinih stajlinga: Kate Middleton u kombinaciji koju ćete sada sigurno nositi

Obična bela majica, patike i pantalone roze boje,pa još zlatna ogrlica sa privescima na sve to? Ne izgleda kao mnogo, zar ne?

Horoskop za vreme vladavine Vage od 21. septembra do 22. oktobra

Tokom perioda vladavine sunca u Vagi, očekuje nas olakšanje jer je Vaga znak kojim vlada balans i harmonija, ali uzevši u obzir uticaj retrogradnog Marsa koji će i dalje biti aktuelan u ovom periodu, te retrogradog Merkura koji će započeti u ovom periodu, može određenim znakovima stvoriti tenziju kako u odnosima sa drugima, tako i na poslovnom polju...

Na aukciji: Retke i do sada neviđene fotografije Audrey Hepburn

Ona jednostavno ne može da nas ne baci na kolena, ne postoji ni jedna njena loša fotografija..

Elle preporuka: Posetite Performans “Egzorcizam 04” umetnice Sare Kostić

Program Performans Umetnosti u Muzeju Savremene Umetnosi u Beogradu zvanično počinje performansom Sare Kostić “Egzorcizam 04.”

Konačno nova frizura Irine Shayk! Koju kopiramo odmah!

Irina Shayk nije sklona praktično nikakvim promenama kada je u pitanju kosa, kako po pitanju promene boje, tako i po pitanju dužine i generalno stilizovanja kose.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12