Motivacioni bestseleri širom sveta: Najbolje knjige u godini iza nas

Nabavite jednu od njih i promenićete pogled na život

Predstavljamo vam filmski program 7. Bašta Festa

Festival je fokusiran na filmove s autentičnim glumačkim ostvarenjima, a karakterističan je po tome što se sve programske celine odvijaju na otvorenom i besplatne su.

Jennifer Lopez u belom jednodelnom kupaćem koji sada svi žele!

Sigurni smo da je sada i vama sasvim jasno, jednodelni kupaći kostim više nije poželjan trend, vrć je potpuno must have!

Počinje novi ciklus projekta „Stvaramo znanje“

ompanija Telekom Srbija pokrenula je četvrti ciklus projekta „Stvaramo znanje“, u okviru kojeg građani glasanjem na zvaničnoj Fejsbuk stranici mts Tvoj svet, na adresi, imaju mogućnost da odaberu novih 20 osnovnih škola kojima će kompanija donirati sredstva za nabavku savremene informatičke opreme. Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je i ove godine dalo predlog 40 škola kojima nedostaje informatička oprema.

11 filmova u četiri selekcije na Trećem somborskom filmskom festivalu!

Treći Somborski filmski festival biće održan od 10. do 13. jula 2020. godine, u organizaciji Kulturnog centra “Laza Kostić”.

Slavimo 71 rođendan Meryl Streep i prisećamo se njenih čuvenih reči o tome kako joj je konačno "dosta svega"!

Poznata filmska diva i višestruka oskarovka proslavila je nedavno ulasazak u osmu deceniju, a tokom višedecenijske karijere izbrusila je neke vrlo značajne i i te kako mudre stavove o ljudima i životu.

Telekom Srbija ekranizuje prvu istinsku komediju o fudbalu pod nazivom „Dream tim“

Ovih dana počinje snimanje nove humorističke serije „Dream tim“, priče inspirisane istinitim događajem, koja prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova - Ilije Ike Srdića. Na konferenciji za medije održanoj na setu u Zvezdarskoj šumi, čuveni srpski glumac i producent Lazar Ristovski najavio je za 29. jun početak snimanja 12 epizoda serije „Dream Team“, u produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma.

Suzana Sumrah predstavlja spot za pesmu “Toxique fantasme“

Multitalentovana muzičarka Suzana Sumrah izbacila je spot za “Toxique fantasme“ - prvu numeru sa samostalnog albuma prvenca “Bird Bourgeois“. Numera je drugačija, jer je Suzana peva na francuskom jeziku.

Uskoro film o princezi Diani: Skoro niko nije zadovoljan izborom glumice

Znali smo da će biti teško praktično bilo kome podariti vodeću ulogu u ovom filmu, ali priznajemo i da smo i mi sami pomalo izanenađeni izborom..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12