17 najvažnjih citata Ive Andrića o životu, ljubavi i patnji

Svi pravi životi su lepi i teški...

Životna priča Valentina - kralja damskog glamura: "Ne sviđa mi se kada nema harmonije između haljine i onog ko je nosi, onda odeća postaje beživotna"

Njegovo ime poznato je u čitavom svetu ne samo zbog mode nego i zbog sinonima za eleganciju i glamur, načina života i težnje za uzvišenom stranom lepote, kojoj je ovaj genijalni dizajner posvetio svaki trenutak svog života.

Astro: Kakve nam turbulencije donosi poslednji letnji mesec i ulazak u septembar?

Držite se čvrsto: polećemo!

Telekom Srbija postao partner kompanije Spotify

Spotify, najpopularniji svetski muzički striming servis, od 15. jula besplatno je dostupan svim korisnicima u Srbiji. Potpuno lokalizovana Spotify platforma pruža najbolje iskustvo slušanja lokalne i međunarodne muzike od preko 50 miliona numera i više od milion podkasta. Ovaj digitalni servis ljudima olakšava da muzikom isprate svaki trenutak svog života, dok vežbaju, kuvaju, dok se zabavljaju ili uče, gde god da se nalaze.

Pogledati pre 30te: 9 motivišućih filmova koji mogu da vam promene životnu percepciju

Da li vam se dogodilo da u nekom potpuno apatičnom trenutku svog života, pogledate iznenađujuće dobar film koji vam je ne samo podigao raspoloženje, već zbog koga ste dobili i instant motivaciju? Nama definitivno jeste. Razlog zbog koga smo odlučili da ovu temu istražimo malo podrobnije.

Jelena Ivanović oktriva sve o putu koji je prešla ne bi li od supermodela došla do superžene!

Kažu da je poslednji krug istinskih SUPERMODELA iščezao početkom dvehiljaditih. Među njima se našla i naša Jelena Ivanović koja je sa samo 24 godine odlučila da siđe sa piste. Put od supermodela do superžene nije bio lak ni jednostavan, a za Elle otkriva kako izgleda kada si ogoljen i izvan sjaja REFLEKTORA.

Razoružanje od iluzija: Tri žene objašnjavaju kako izgleda kada se skinu ružičaste načare

Neizbežno iskustvo sa kojim se u navratima susrećemo jeste razoružanje od iluzija. U suočavanju sa slojevitim procesom koji za sobom vuče bezbroj potpitanja, tri žene ruše ideale koje su im dugo bili okovi i na drugu stranu izlaze sa svežom perspektivom

Ekskluzivni intervju: Alessandro dell’Acqua o budućnosti mode, svojim počecima, čuvenom brendu N°21 i inspiraciji

U ekskluzivnom intervjuu sa Petrom Spasojevićem specijalno za ELLE Srbija, Alessandro dell’Acqua govori o svojim počecima i prvih 10 godina brenda N°21, onome što ga inspiriše, ali i o promenama i budućnosti industrije kakvu smo do sada poznavali

“It is nice to feel needed... It is better to feel Wanted!” Predstavljamo vam novi regionalni brend

Praktično. Moderno. Aktuelno. Realno. Konkretno. Lokalno. Smart. Simple. Nice. Useful. Important. Zapamtite ove reči. I budite deo jedne potpuno nove priče. Stigao je Wanted!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12