Mia Bjelogrlić: Moje genijalne prijateljice

Sećam se trenutka kad mi je drugarica poverila užas koji je proživela. Mislim da ću do kraja života zapamtiti svaku reč koju je tada izgovorila. Pošto je ispričala sve, pogledala me je u oči i rekla: „Mia, nikada niko neće saznati za ovo. Nikada, niko.“

SISTERHOOD: Sandra i Marija Pecić

Povodom Osmog marta, prisećamo se šta on zapravo označava: borbu naših prethodnica i sve što su za nas izborile, ali razmišljamo i o svim onim ženama koje našu svakodnevicu čine podnošljivom, inspirativnom i slobodnom. Mame, sestre, drugarice, koleginice deo su čvrstog kruga sestrinstva koje nam obezbeđuje mir, poverenje, zagrljaj i uvek pruženu ruku. U znak različitosti, slavimo njegovo postojanje u svim oblicima.

Nevidljiv, a ogroman: Teret kućnog rada žene

Tokom pandemije svi smo poprimili neke nove navike, a zaboravili stare sa ciljem što boljeg uklapanja u “novu normalnost”, koja je sve sem normalna. Naučili smo da se ne viđamo, ne grlimo, usavršili digitalne kanale komunikacija, upisali kurseve, radili jogu, nisami radili ništa, ali pre svega smo brinuli, strepili i iščekivali sutra. Međutim, ono što se nije promenilo je da dešavanje bilo kakve vrste vanredne situacije udari prvo na položaj žena.

Meghan Markle odgovorila na optužbe o maltretiranju kraljevskog osoblja

Navodi bivšeg pomoćnika kraljevske porodice dolaze samo par dana pre velikog intervjua princa Harryja i Meghan Markle sa Oprah Winfrey. Slučajnost? Ne bismo rekli.

Sve što treba da znate o novoj sezoni ''Sluškinjine priče''

Ako ste se nadali feel-good seriji koja će vam skrenuti pažnju sa činjenice da je prošlo skoro godinu dana od kada je počela pandemija, moraćemo da vas razočaramo.

Fondacija MIRA BRTKA i Muzej grada Beograda predstavljaju retrospektivnu izložbu radova ''REFLEKSIJE''

Ne propustite retrospektivnu izložbu Mire Brtke od 17. marta do 25. aprila u Muzeju grada Beograda.

Dolly Parton se vakcinisala i prenela važnu poruku

Slavna pevačica i glumica je na svom Instagram nalogu objavila video koji izazvao mnogobrojne reakcije.

Julia Roberts i George Clooney ponovo zajedno?

Kada smo čuli da će Julia Roberts i George Clooney ove godine igrati zajedno u romantičnoj komediji ''Ticket to Heaven'', 2021. je već zazvučala bolje.

5 znakova da je vaša veza već završena

Budite iskreni prema sebi i skupite hrabrost da završite odnos koji nema perspektivu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin