Da li i vi varate a da toga niste svesni?

Da li ste ikad razmenjivali seksi poruke sa nekim osim sa partnerom? Uhodili bivšeg na društvenim mrežama? Delili svoje najskrivenije tajne sa kolegom sa posla? Ako jeste, krivi ste za mikrovaranje, catchy koncept koji se odomaćio u dejting leksikonu digitalnog doba da bi galantno apsolvirao sitne grešnike i njihove bezazlene prestupe

Šta vas očekuje na filmskom festivalu "Slobodna zona"?

Filmski festival Slobodna zona biće održan od 5. do 10. novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Festival će 5. novembra u 19 časova svečano otvoriti film Nick Cave - Idiot Prayer u Kombank dvorani, Kulturnom centru Novog Sada i niškom Cineplexx-u.

Globalna kreativna elita na festivalu #KAKTUS2020!

Najbolji i najnagrađivaniji svetski kreativci i komunikacioni stručnjaci iz agencija Energy BBDO Čikago, McCann Njujork, AKQA Brazil, Saatchi&Saatchi Australija, Leavingstone Gruzija, Dentsu Aegis Network Singapur, Publicis Italija, kao i kompanija Google i Spotify, samo su neki od predavača na šestom festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS 2020. Festival će biti održan 3. i 4. novembra online, pod sloganom „Unique in being different“.

Trend alert: Zašto su ove sezone muški odevni komadi seksepilniji od ženskih?

Elle modni tim vam savetuje kako da kombinujete mascuilne krojeve uz visoke potpetice i muške satove poput najnovijeg Huawei GT 2 Pro .

Kate Middleton prošetala neobičnu tašnicu koju (naravno) sada svi žele!

Nije ništa neobično da se određen komad odeće rasprodat kada ga ponese neko uz kraljevske porodice, to je u nekolicini situacija bio slučaj kako sa Kate, tako i sa Meghan Markle.

Horoskop za vreme vladavine Škorpije do 23. novembra 2020.

Vladavina Škorpije otpočela je 23. oktobra i sa akrtuelnima aspektinama na nebu donosi jednu prililčno napetu energiju, ali ne za sve znakove..

Ko su i šta rade 3 najbogatije žene na svetu?

Ko su najbogatije žene na svetu, kako su postale članice ove elitne grupe i na šta troše svoj novac - pitanja su na koja će ovaj članak pokušati da da odgovore.

Astro aspekti: Zašto retrogradni Merkur traje zapravo do 20. novembra?

O ovom aspektu mnogo se piše godinama unazad, a činjenica je da baš kao i svi astrološki aspekti u zavisnosti od postavka planeta na individualnom nivou, uopšte ne mora da utiče na sve, ali ono što je sigurno jeste i to da nikako ne utiče na sve znakove na isti način. Takođe, važno je znati da hod planete Merkur unazad donosi sa sobom određenu vrstu najave ovog događaja, kao i postepeno opraštanje od njega (iako se kalendarski možda završio). O čemu se radi saznajte u nastavku teksta..

Posetite prvi festival ’’Umetnost i ljudska prava’’ u Srbiji

DAH Teatar u saradnji sa partnerskim organizacijama realizuje prvi festival ’’Umetnost i ljudska prava’’ u Srbiji. Festival počinje 23. oktobra u UK Stari Grad performansom "Zemlja" Jadranke Anđelić, a zamišljen je kao platforma za pokretanje i predstavljanje ideja i koncepta koje u prvi plan stavljaju i povezuju umetnost i ljudska prava, zalažu se za poštovanje ljudskih prava i izgradnju mira u regionu kao i razvoj te ideje u Srbiji.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12