Online šoping: Top 5 stvari koje ne bi trebalo da kupujete

Popularnost internet poručivanja raste svakim danom i sada gotovo svaka trendseterka, influenserka ili modna blogerka gradi stil zahvaljujući isključivo online poručivanju odeće.

6 neophodnih trikova za najefektniji rad od kuće

Za mnoge od nas je rad od kuće nova realnost dok prostor inače rezervisan za privatni život polako postaje izjednačen sa poslovnim. Srećom postoje neki jednostavni trikovi koji vam mogu olakšati ovaj prelaz i naterati vas da ostanete fokusirani, a čak i produktivni.

Astro

Horoskop za vreme vladavine Bika do 21. maja

Vaga pred životnom promenom, Devica vrlo tajanstvena

Mesečni horoskop za period boravka Sunca u znaku Bika, od 21. aprila do 21. maja

Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Fatalnije od plavuša? 7 najlepših crnki svih vremena

Iako od vremena Zlatnog Holivuda pa na ovamo, plavuše važe za te koje su fatalne po muški pol (zahvaljujući mahom Marilyn Monroe) činjenica je da su žene koje su se našle na ovom spisku možda ipak fatalnije od čuvene Marilyn.

Astro savet: Kada je pravo vreme da otpočnete dijetu u odnosu na mesečeve mene u aprilu?

Kako Mesečeve mene mogu da utiču na vaše navike u ishrani i pomognu vam da se oslobodite suvišnih kilograma

7 stvari zbog kojih žena u 21. veku ne treba da se oseća krivom

Zbog čega vi imate osećaj da se uporno opravdavate svojoj okolini? Zbog izbora karijere? Načina na koji provodite slobodno vreme? Načina na koji se oblačite i šminkate ili možda čak zbog izbora partnera i razloga zbog kojih ne želite još uvek da se venčate i imate decu?

Neverovatno teške životne okolnosti ih nisu sprečile: 6 poznatih ličnosti koje nisu odustale uprkos svemu!

Oni su naša dnevna doza inspiracije svakog dana, a pogotovo u ovim nemilosrdnim vremenima. Možete li da zamiliste da samo sa osam godina izdržavate celu porodicu? Jedna od najlepših žena šou biznisa - Shania Twain, i te kako može!

Astro

Naslućuju se nova poglavlja: Šta nam ovih dana donosi Mlad Mesec u Ovnu?

Ovaj mald mesec nastpio je na zvezdanu scenu 24. marta sa udruženim Saturnom iz Vodolije pokreće neko novo doba. Saturn je bio u Vodoliji pre 28 godina i sada će pokrenuti nove životne tokove. Mesec iz Ovna nam daje inicijativu i neke nove pokrete, akciju. Kako je mlad Mesec i Sunce u sekstilu sa Saturnom iz Vodolije, onda možemo očekivati da se pokrenu isceljenja nekih starih rana koje nisu zacelile. Ako ste ih sve godine unazad držali potisnute, sada sigurno izlaze na površinu.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 61 - 72

Magazin