lažni aktivizam brendova

Kako da ne nasednete na lažni aktivizam brendova

Tokom pandemije neke firme i brendovi namirisali su i iskoristili naš vapaj za „biti od koristi“ kao sjajnu priliku da izmame popularnost i naravno - profit.

staycation

Šta je staycation i zašto nam je neophodan?

Relativno novi koncept odmora kod kuće, izdvojio se kao termin godine, a njegova glavna ekspanzija događa se upravo sada, kada smo u ime bezbednosti osuđeni na svoja četiri zida.

Poljska zakon abortus

Zakon ubija, a ne abortus

Uprkos nagađanjima da će se određeni delovi predloga novog zakona o abortusu u Poljskoj ponovo razmotriti, Ustavni sud prekjuče je proglasio ustavnom svoju presudu da od 22. oktobra na snagu stupa nova, do sada najrigoroznija zabrana, po kojoj plod ne može da se abortira čak ni kada je oštećen, već samo u slučajevima kada je žena silovana, do trudnoće je došlo incestom ili je život žene ugrožen.

seksualno nasilje pomoć

Kako da pomogneš drugarici koja je doživela seksualno nasilje

Zahvaljujući hrabrom javnom progovaranju Milene Radulović i još 25 devojaka o iskustvima seksualnog nasilja kroz koje su prošle, ovih dana se intezivno diže svest o tom problemu.

MONDO ŽELJA

MONDO ŽELJA: Budi i ti nečiji Deda Mraz

Januar je vreme darivanja, iza nas su praznici kojima se najmlađi uvek raduju. Okićena jelka i paketići za većinu su najlepše uspomene iz detinjstva. Ali, ne za sve.

Šta je menstrualna pravda i zašto nam je neophodna

Jednog prolećnog dana devedeset i neke, mama me je poslala u lokalni dućan da joj kupim nešto. Nije bila posebno raspoložena. Mučilo me je šta

Mesečni horoskop za decembar 2020.

Konjukcija Jupitera i Saturna koja se dešava u pretposlednjoj nedelji decembra donosi značajne osilacije na zvezdanom nebu.

Horoskop za vreme vladavine Škorpije do 23. novembra 2020.

Vladavina Škorpije otpočela je 23. oktobra i sa akrtuelnima aspektinama na nebu donosi jednu prililčno napetu energiju, ali ne za sve znakove..

Vodolija: Mesečni horoskop za decembar 2020.

Sjajne vesti za sve Vodolije. Tokom decembra Vodolije će biti usredsređene na sopstvenu volju i lične želje. Uspećete da usmerite životne okolnosti da vam idu na

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 13 - 24

Magazin