Astro

ASTRO DO SEPTEMBRA: Saturn nas vraća da popravimo GREŠKE

Od maja do septembra, svaka svojim redom, tri planete, Venera, Jupiter i Saturn krenuće u retrogradan hod. Venera upozorava da nije vreme za BRAK, Jupiter da se NE ZADUŽUJEMO, a Saturn nas vraća da popravimo GREŠKE

Od čuda od deteta, preko buntovnika do člana najtužnijeg Kluba 27: Surova životna priča frontmena legendarnog Nirvana benda

Legenda rok i grandž scene, pripadnik generacije X, osnivač legendarnog benda Nirvana – Kurt Kobejn pored svog talenta koji je posedovao, nosio je u sebi "mrak" koji ga je sa samo 27 godina odvukao u svoje dubine

U odmeravanju snaga, ko je stvarno izdržljiviji - muškarci ili žene?

„U životu sam prekasno shvatila da bih trebala da budem slabiji pol“, izjavila je holivudska diva Katharine Hepburn, koja je i modnim stilom davala do znanja da pantalone nosi – ko želi. Snaga se već odavno ne meri obaranjem ruku već naučnim činjenicama, a one su na strani žena!

Otkriveni detalji najveće romanse 20. veka: Ovako su se upoznali Grace Kelly i princ Rainier

Bajkovita ljubav nestvarno lepe i nežne Grace Kelly i princa Rainier-a III, od Monaka, desila se pre 65 godina. Njen tragičan kraj obeležila je iznenadna smrt Grace Kelly, u automobilskoj nesreći, što je još više privuklo pažnju javnosti. O nepoznatim detaljima ove romanse nedavno je govorila i slavna glumica Olivia de Havilland, u svojoj 104. godini života!

Ona je zvanično najlepša žena na svetu! (FOTO)

Sa samo četiri godine nosila je reviju Žan Pol Gotjea, a sa deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogu.

Šta nam donosi mlad Mesec u Blizancima?

Sa mladim Mesecom u Blizancima budi se želja kod mnogih osoba za nekim novinama, posebno na emotivnom polju, samo da nije prisutna monotonija. Ovo je jako bitan period za zacrtane ciljeve kojima treba da se posvetite baš za vreme ove vladavine.

Online šoping: Top 5 stvari koje ne bi trebalo da kupujete

Popularnost internet poručivanja raste svakim danom i sada gotovo svaka trendseterka, influenserka ili modna blogerka gradi stil zahvaljujući isključivo online poručivanju odeće.

6 neophodnih trikova za najefektniji rad od kuće

Za mnoge od nas je rad od kuće nova realnost dok prostor inače rezervisan za privatni život polako postaje izjednačen sa poslovnim. Srećom postoje neki jednostavni trikovi koji vam mogu olakšati ovaj prelaz i naterati vas da ostanete fokusirani, a čak i produktivni.

Astro

Horoskop za vreme vladavine Bika do 21. maja

Vaga pred životnom promenom, Devica vrlo tajanstvena

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12