Životna priča švedske princeze Sofie, bivše manekenke koju je javnost teško prihvatila

Da život nekada piše bajke, primer je lepa Šveđanka - Sofia Kristina Hellqvist, koja je sa 31. godinu postala vojvotkinja Vormlanda, te princeza Švedske.

Slavimo 71 rođendan Meryl Streep i prisećamo se njenih čuvenih reči o tome kako joj je konačno "dosta svega"!

Poznata filmska diva i višestruka oskarovka proslavila je nedavno ulasazak u osmu deceniju, a tokom višedecenijske karijere izbrusila je neke vrlo značajne i i te kako mudre stavove o ljudima i životu.

Astro

Mesečni horoskop tokom perioda Raka od 22. juna do 22. jula

Pročitajte šta vas narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje

Koliko puta su vam rekli da ste previše osetljivi - Niste, vi ste hipersenzitivni

Otkrivamo zbog čega su ljudi skloni da nešto previše primaju k srcu i kako emocionalnu osetljivost pretvoriti u prednost…

7 najvažnijih životnih lekcija kojima nas je naučila Sofija Loren

Njena lepota nije prepoznata kada se prvi put sa 14 godina prijavila na takmičenju za miss, ali je zato čim se četiri godine kasnije pojavila na filmskom setu, privikula ogromnu pažnju. Razlog za to naravno leži u njenoj skoro opipljivoj harizmi i načinu na koji se odnosi prema sebi i posmatranu sveta. Nikada svoj fizički izgled nije smatrala presudnim za bilo šta, iako se smatra jednom od najlepših žena u istoriji!

Astro: Od 18. juna do 12. jula retrogradni Merkur donosi novi ciklus sudbine

Pod retrogradnim fazama nekih planeta, a sada ih zaista ima i više nego dovoljno, često dolaze neki sudbinski događaji, karma se čisti, neke događaje ne možemo izbeći.

7 mudrosti o blagodetima starenja od žena koje to rade sa stilom

“Darling, learn these two words: Fuck. Off.” - Helen Mirren

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nas osećanja preplave, počnu silom da naviru na oči i spuštaju se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči popuštaju protiv naše volje, retko šta toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No, kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više i ne moramo toliko kriti?

Zašto plavuše nikad neće nadmašiti crnke

Iako stara holivudsko pravilo kaže da „gospoda preferiraju plavuše“, ankete otkrivaju nešto sasvim drugo: muškarci brinete doživljavaju kao atraktivnije i inteligentnije. Kad se setimo femme fatale „odreda“ na čelu s Avom Gardner i Elizabeth Taylor, jasno nam je o čemu pričaju

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12