Horoskop za vreme vladavine Vage od 21. septembra do 22. oktobra

Tokom perioda vladavine sunca u Vagi, očekuje nas olakšanje jer je Vaga znak kojim vlada balans i harmonija, ali uzevši u obzir uticaj retrogradnog Marsa koji će i dalje biti aktuelan u ovom periodu, te retrogradog Merkura koji će započeti u ovom periodu, može određenim znakovima stvoriti tenziju kako u odnosima sa drugima, tako i na poslovnom polju...

Astro aspekti: Venera danas ulazi u znak Device (tu će boraviti do 28. oktobra)

U petak, 2. oktobra Venera prelazi i zemljani znak Device u kojem će se zadržati do 28. oktobra. Taj prostor i nije najpovoljniji za ovu planetu ljubavi. Suzdržanost i oprez ovog znaka ne ide u prilog spontanom i protočnom izražavanju ljubavi.

LJUBAVNI horoskop za septembar 2020.

Ovog meseca sa retrogradnim Marsom u Ovnu situacija može postati prilično nepredvida..

Astro

Notes u ruke: Tabela datuma kada je retrogradni Merkur od 2020. do 2030.

Ako ste od onih ljudi koji planiraju sve vodeći računa da li je ili ne period retrogradnog Merkura, onda je ova tabela MUST za vas!

Katharine Hepburn: 10 stvari koje ne znate i 10 izjava po kojima treba živeti

Kada ju je novinar pitao da li uopšte poseduje suknju u svom garderoberu (s obzirom da je u javnosti nosila isključivo pantalone, odgovorila mu je "Da, imam jednu. Mogu da je obučem na tvojoj sahrani".

7 izjava Lady Di zbog kojih je ona i danas najvoljenija princeza

Godine prolaze, javnost je uveliko upoznala princeze sa drugih evropskih dvorova, kao i kraljice koje su i te kako voljene - španska Letizia i jordanska Rania. Naravno tu su i supruge Dianinih sinova Kate Middleton i Meghan Markle, ali ni jedna od njih nije ni upola obožavana od strane britanske i svetske javnosti, koliko je to bila Diana.

Veliki horoskop za vreme vladavine Device do 22. septembra 2020. godine

Mars u Ovnu donosi promene na raznim poljima...

5 najpoznatijih citata Monice Bellucci

Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema, i kada ne postoji ništa osim lepote.

Šta nam donosi Venera u Raku do 6. septembra?

Tranzitna Venera je 7. avgusta, iz razigranih Blizanaca, prešla u energiju sigurnosti, komfora i brižnosti – znak Raka i tu će se zadržati do 6. septembra. Rak je simbol doma, porodice, korena, negovanja, brige, zaštite, kao i sećanja i uspomena. Potreba za vraćanjem u detinjstvo kada smo bili najsigurniji, najbezbrižniji i najzaštićeniji.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12