Od 20. aprila, Mars je izvan granica i njegova energija je jača nego obično.

Ako ste osetili da ste malo razdražljiviji nego inače, Mars se vraća u svoje normalno područje i trebalo bi da vam pomogne da osetite lakoću.

Ako ste razdražljivi, uzmite ovo kao signal ili putokaz koji vam je potreban kako bi dublje pogledali i utvrdili šta vas pokreće, kako biste mogli osloboditi i ublažiti ove okidače jednom zauvek.

Za smernice, prisetite se onoga što se događalo u vašem životu u danima koji su okruživali 20. aprila i 19. maja, kako bi dobili smernice o tome na koji način vas Mars vodi.

17. juna imamo pun Mesec u znaku Strelca. S obzirom da se radi o poslednjem punom Mesecu pre pomračenja, bićemo zaokupljeni radom na stvarima od prethodnog ciklusa pomračenja.

Veliki godišnji horoskop za 2019.

Setite se onoga što se događalo u vašem životu u julu 2018. godine, jer će događaji iz ovog vremena verovatno igrati ulogu u onome na čemu ste sada pozvani da radite.

Pomračenja se ne bi trebalo da se plašimo, već treba da ga slavimo jer nas stavlja tamo gde treba da budemo. Ona su kao ruka svemira koja se spušta i pomaže nam da ispravimo i uredimo stvari.

Ovog punog Meseca u Strelcu biće nam pružen blagi podsticaj u pravom smeru, zato obratite pažnju, budući da će nas ovaj pun Mesec lepo pripremiti za ono što dolazi u julu.

Uprkos pomračenjima, junski pun Mesec je prijateljski i osetićete ga drugačije od niza moćnih punih Meseca koje smo imali od početka godine.

21. juna Sunce će ući u Raka signalizirajući kratkodnevicu. Na severnoj hemisferi ovo je službeni početak leta, a na južnoj hemisferi ovo je službeni početak zime.

Astrološka godina je na četvrtini puta i kalendarska godina je na pola puta, a to je simbolizovano kroz promenu godišnjih doba.

Kratkodnevica takođe označava vreme u kojem dani počinju biti sve kraći na severu, a sve duži na jugu. Znak da je promena uvek iza ugla, bez obzira na sezonu.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Kako se Sunce kreće u Raka, pozvani smo da stupimo u kontakt sa samim sobom i razmišljamo o tome kako želimo usmeriti svoju energiju.

Usmeravamo li našu energiju u stvari koje nas ispunjavaju i čine da se osećamo dobro? Ili trošimo energiju na ljutnju i pucamo nad stvarima nad kojima nemamo kontrolu?

Rak je voden, intuitivan znak pa dok je Sunce u tom položaju, vreme je da se svi vodimo svojim srcem i stupimo u kontakt sa snagom i mudrošću koja može doći iz naših emocija.

Naše emocije mogu biti GPS za našu dušu pa je za nas važno da poštujemo kako se osećamo, obrađujemo i oslobađamo emocije koje ne želimo i poželimo dobrodošlicu emocijama koje želimo.

Poričući pravo na iskustvo svih emocija, uskraćujemo sebi mogućnost da shvatimo i pogledamo u mudrost i istinu koja zrači iz naše duše.

Ljubavni horoskop za 2019: Godina velikih i nezaboravnih dešavanja!

Istoga dana, Neptun ide retrogradno što nam daje ukupno četiri planete u retrogradnom stanju.

Iako ne smatramo da ove retrogradne promene postoje na dnevnom nivou, osećamo ih na internom nivou i one uzrokuju da budemo promišljeni.

Neptun je planeta umetnosti, kreativnosti, magije i duhovnosti. On takođe predstavlja zavesu između iluzije i stvarnosti.

Neptunova energija je zapravo prilično jaka tokom celog meseca juna i dok je retrogradan, pomoći će nam da razvrstamo područja naših života koja nam se čine pomalo maglovita ili zbunjena.

Ovo je divno vreme za beleženje i dokumentovanje vaših osećanja ili snova, budući da će ta stanja verovatno biti korisna kada krenemo ovim putem pod energijom Neptuna.

Sve u svemu, jun je lep mesec. Ovo je vreme za prikupljanje informacija, razvrstavanje, odvajanje činjenica od fikcije i za otkrivanje onoga što želimo držati blizu srca kao istinu.

Izvor: Atma

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/