Inspiracija za Uskrs: Najlepša pastelna jaja i prirodna dekoracija

foto:Shutterstock

Donosimo vam malo inspiracije za jedno prozračno i nežno uskršnje uređenje koje možete izvesti sa lakoćom.

Ako planirate da farbate jaja, najveću radost postignutim dobićete iz prirodnih sastojaka.

Predlažemo listove ljubičastog kupusa, spanać, luk, kurkumu, gde preovladavaju boja drveta, siva, svetlozelena, puder roza i boja starog papira.

(Sve prednosti zbog kojih ćete obožavati eterično ulje lavande)

U akciju se može uključiti cela porodica i gledati kako se iz svakodnevnih sastojaka stvaraju divne (i nimalo štetne!) nijanse pa sama jaja postaju najlepši ukras stola.

Za ovu priliku predlažemo da izvadite svoje najlepše tanjire i stolnjak i platnene salvete, nema veze što nisu ispeglani – zgužvani lan baš ima poseban šarm. 

Koristite pretezno prirodne materijale, drvo, žicu, pamuk, grančice maslina i venčiće koje ste sami napravili. Duže i punije grančice maslina možete saviti u venčiće koji i osušeni izgledaju dobro, a one kraće mogu poslužiti kao dekoracija uz salvete.

Stavite svećnjake i upalite sveće za bolju atmosferu, poslužite domaće slatkiše i veselite se zajedno, jer prava smisao praznika su ljudi, zajedništvo i okupljanje oko stola.

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...