Ako planirate da farbate jaja, najveću radost postignutim dobićete iz prirodnih sastojaka.

Predlažemo listove ljubičastog kupusa, spanać, luk, kurkumu, gde preovladavaju boja drveta, siva, svetlozelena, puder roza i boja starog papira.

(Sve prednosti zbog kojih ćete obožavati eterično ulje lavande)

U akciju se može uključiti cela porodica i gledati kako se iz svakodnevnih sastojaka stvaraju divne (i nimalo štetne!) nijanse pa sama jaja postaju najlepši ukras stola.

Za ovu priliku predlažemo da izvadite svoje najlepše tanjire i stolnjak i platnene salvete, nema veze što nisu ispeglani – zgužvani lan baš ima poseban šarm. 

Koristite pretezno prirodne materijale, drvo, žicu, pamuk, grančice maslina i venčiće koje ste sami napravili. Duže i punije grančice maslina možete saviti u venčiće koji i osušeni izgledaju dobro, a one kraće mogu poslužiti kao dekoracija uz salvete.

Stavite svećnjake i upalite sveće za bolju atmosferu, poslužite domaće slatkiše i veselite se zajedno, jer prava smisao praznika su ljudi, zajedništvo i okupljanje oko stola.

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/