Naime, pun Mesec u Vagi 19. aprila prethodiće drugom punom Mesecu koji će se desiti 20. aprila, i zbog toga govorimo o duplom punom Mesecu, piše Stil.

Astrološki gledano, dupli pun Mesec karakteriše to što nesvesno i potisnuto izvlači na površinu i otkriva sve ono što smo želeli da sakrijemo. Pošto se događa u Vagi, glavna tema će biti partnerski odnosi, koji će morati da se razreše na ovaj ili onaj način.

(Veliki benefiti: Kralj svih planeta - Jupiter!)

Pun Mesec u Vagi 19. aprila tačno je naspram trasformativnog Urana, a ovaj njihov položaj zahtevaće promene, uzbuđenje i slobodu, zbog čega ćemo biti neumorni i impulsivni.

(Za šta je dobar retrogradni Merkur)

Neočekivani događaji i sasvim drugačije ponašanje kojem ćemo gotovo svi biti skloni doneće nepotrebnu tenziju u veze. Želećete da se oslobodite rutine, da radite nešto sasvim drugačije od uobičajenog. Ali, pazite da ne preterujete, jer pun Mesec nasuprot Uranu može da donese uznemirujuće događaje i nervozu.

Fleksibilni i ljudi otvorenog uma u ovom periodu doživeće mnoga lepa iznenađenja i uživaće u uzbudljivim iskustvima. Ali, ako ova impulsivna energija koji planete donose pogodi vaš ego, nateraće vas da preuzimate nepotrebne rizike i neosnovano se bunite protiv autoriteta, što može da ostavi veće posledice.

Zapamtite - morate da ostanete mirni i pokušate da budete što racionalniji tokom ovog perioda. Impulsivne reakcije i odluke donesene isključivo na osnovu emocija, bez uključivanja razuma, brzo mogu da se pretvore u potpuni haos. Zato budite dodatno oprezni kada donosite važne odluke, naročito kada su u pitanju emotivne veze.

Jaka potreba za nezavisnošću takođe će biti izražena tokom ovog perioda.

Neočekivani događaji, promene raspoloženja i emocionalna otuđenost mogli bi da donesu velike promene u vaš porodični i ljubavni život. Čak iako nemate nikakvih problema sa drugim ljudima, mogli biste da osetite unutrašnji disbalans.

Ipak, postoji i lepa strana koju ovaj period donosi.

Mnogi ciljevi i započeti projekti u ovom periodu bi napokon mogli da budu ostvareni i završeni, a biće i nagrada.

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/