Koliko puta ste rekli nešto što niste želeli samo zato što vam je neko rekao da je tako ispravno? Koliko puta ste pristali da uradite određene stvari koje niste istinski želeli, već ste ih uradili jer je opšteprihvaćeno pravilo da to tako mora? 

Gošća ove epizode Talije, Vanja Nikolić, dramaturg i spisateljica, koja je svojom knjigom "Jebe mi se" podigla mnogo prašine, govorila je upravo na temu koliko je zapravo u redu da imate svoje mišljenje, i da ga glasno kažete, zapravo da prestanete da se bavite time šta drugi misle, i šta će reći.

Vanja je priznala da je neposredno pre izdavanja ovog naslova imala strah od toga kako će biti prihvaćen, ali i koliko joj je laknulo nakon što je knjiga ugledala svetlost dana i naišla na prve pozitivne kritike. Govorila je i tome koliko je važnije da se fokusiramo na ono što zaista želimo, nasuprot onome što ne želimo, i da hrabro koračamo ka tome. 

Pogledajte novu epizodu Talije.

PRATITE TALIJU NA FACEBOOK-U.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/