Astro prognoze: Šta donosi Jupiter u znaku Strelca posle 12 godina

Foto: Profimedia

Utiče na posao i zdravlje majskih Blizanaca, avgustovskih Devica, novembarskih Strelaca i februarskih Riba...

Jupiter, planeta prosperiteta, optimizma, bogatstva, kontakata sa strancima i putovanja, 8. novembra, posle 12 godina, ulazi u Strelca, znak koji simbolizuje i inostranstvo, strance i duža putovanja.

Njen uticaj će najviše osetiti Strelčevi i Ribe kojima ova planeta vlada, kao i predstavnici Raka, znaka u kojem je snaga Jupitera naglašena.

Mada svakih 12 godina prelazi preko devetog zodijačkog znaka, to ne znači da će se ponavljati isti događaji, jer Jupiter obrazuje različite aspekte sa tranzitnim planetama.

Ipak, prelazak ove planete preko Strelca uvek donosi ekspanziju, odnosno, sve širi i uvećava (ne samo sreću i novac) u okviru simbolike astrološke kuće u kojoj se Jupiter nalazi (jake emocije, želja za bogaćenjem, potreba za putovanjima, češći kontakti sa strancima, razvoj bolesti, apetit).

To će, pre svega, osetiti rođeni u prvoj dekadi Blizanaca, Devica, Strelaca i Riba, jer će Jupiter obrazovati napete aspekte sa Suncem predstavnika ovih znakova.

Budući da Sunce predstavlja ugled, položaj ali i vitalnost, uticaj Jupitera iz Strelca će se odraziti na poslovni život, kao i zdravlje majskih Blizanaca, avgustovskih Devica, novembarskih Strelaca i februarskih Riba.

Trebalo bi da izbegavaju rasprave sa nadređenima i partnerom, a da povedu više računa o zdravlju, posebno načinu ishrane.

Na sledećoj stranici pročitajte šta vas očekuje ako je natalni Jupiter u Strelcu:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...