Ovan 

Posao

U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 31. oktobra, možete da očekujete uvećanje prihoda. Trigon između Urana i Saturna, laneta budućnosti i prošlosti, donosi vam nove ideje. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete inicijative, donosi vam uspeh ukoliko se bavite zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem.

Ljubav

Sunce u astrološkoj kući strasti povoljno utiče na vaš emotivni život. Venera, vladalac kuće ljubavi, retrogradnim hodom vraća se u Vagu 31. oktobra, donoseći vam susret sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga. U drugoj polovini nedelje, bračni ili dugogodišnji prartner očekuje da pokažete više razumevanja za njega.

Zdravlje

Moguć nazeb.

Bik

Posao

Vaša profesionalna pozicija je stabilnija, naročito ako se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti. Harmoničan aspekt između Saturna i Urana, donosi vam nove izvore zarade, ako poslujete sa strancima. Oslabljen uticaj Merkura koji 31. oktobra ulazi u Strelca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

Ljubav

Aspekti Marsa, vladaoca astrološkog polja ljubavi, u prvoj polovini nedelje, najavljuju mogućnost poznanstva sa zemljanim znakom. Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, 31. oktobra, retrogradnim hodom vraća se u Vagu, kada vas očekuje susret sa nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje

Posavetujte se sa nutricionistom.

Blizanci

Posao

U prvoj polovini nedelje trebalo bi da završite važne finansijske transakcije. Aspekt između Saturna i Urana, vladalaca astroloških polja novca i inostranstva, najavljuje nove aranžmane sa partnerima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ipak, izbegavajte potpisivanje ugovora i nepotrebne troškove.

Ljubav

Venera, planeta ljubavi, 31. oktobra kreće retrogradnim hodom preko astrološkog polja ljubavi što nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Moguć ulazak u vezu sa osobom koja neće biti potpuno iskrena prema vama. Pozicija Marsa, simbola seksualnosti, donosi vam susret sa Ovnom.

Zdravlje

Čuvajte se povreda u kući.

Rak

Posao

Pozicija Urana, simbola više sile donosi vam obnovu kontakata sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Uspeh očekuje predstavnike vašeg znaka koji se bave zanimanjem zbog kojeg su poznati u javnosti. Krajem perioda, povedite računa o tome šta i kome pričate, kako se ne biste našli u neprijatnoj situaciji.

Ljubav

U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 31. oktobra, kada se i Venera vraća u Vagu a Merkur ulazi u Strelca, možete da upoznate osobu koja često putuje zbog posla. Trigon izmrđu Sunca i Neptuna povoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito ako se radi o vodenom ili zemljanom znaku.

Zdravlje

Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Lav

Posao

Aspekti Urana, simbola kontakata sa strancima i Saturna, planete ambicije, otvaraju vam nove poslovne mogućnosti, ukoliko vaše zanimanje zahteva češća putovanja. Oslabljena pozicija Merkura, planete logike, koji sredinom perioida ulazi u vašu astrološku kuću kreativnosti, nepovoljno utiče na vaše finansije.

Ljubav

Pozicija vašeg vladaoca Sunca upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, ako ste avgustovski predstavnik znaka. Povratak Venere, planete ljubavi, u Vagu, 31. oktobra, nagoveštava mogućnost poznanstva sa šarmantnom osobom na kraćem putu. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas strastveni susret sa vazdušnim znakom.

Zdravlje

Rekreirajte se.

Devica

Posao

Naglašen znak Škorpije u kome se nalaze Venera, Sunce i Jupiter, u prvoj polovini nedelje, donosi vam uspeh ako se bavite kreativnim zanimanjem, naučno-istraživačkim radom ili medicinom. Saturn, planeta trajnosti, pod uticajem Urana, donosi ponude preko kojih ćete obezbediti stabilan izvor prihoda. Klonite se rasprava.

Ljubav

Vaše raspoloženje u prvoj polovini perioda nepovoljno se odražava na odnos sa partnerom. Na predavanju ili seminaru, sredinom nedelje, možete da upoznate osobu koja će vas impresionirati. Aspekti Neptuna, vladaoca astrološkog polja ljubavi, povoljno utiču na vezu sa nekim koga ste nedavno upoznali.

Zdravlje

Čuvajte se infekcija.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

PageBreak

Vaga

Posao

Pozicija Sunca u astrološkom polju novca povoljno utiče na realizaciju novih poslovnih poteza, dok vas aspekt između Saturna i Urana vodi vas ka uspostavljanju kontakata sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Ulazak Merkura, planete logike, u treće astrološko polje, opominje na oprez prilikom potpisivanja ugovora.

Ljubav

Vaš vladalac Venera, 31. oktobra vraća se u vaš znak, zbog čega ćete biti u centru pažnje, naročito u društvu suprotnog pola. Aspekt između Marsa i Plutona, planeta koja upravljaju astrološkim poljem partnerskih odnosa, povoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito ako se radi o vazdušnom znaku.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

Škorpija

Posao 

U ovom periodu bićete puni inicijative, zbog Sunca u vašem znaku koje vam donosi priliv energije. Trigon između Saturna i Urana, planeta ambicije i rizika, najavljuje novčane dobitke preko saradnje sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 31. oktobra, izbegavajte konflikte i rasprave sa nadređenima.

Ljubav

Venerin povratak u Vagu, sredinom nedelje, donosi vam ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa Rakom ili Ribom. Aspekti Merkura u kući ljubavi, u drugoj polovini perioda, najavljuju susret sa nekim ko radi u finansijskoj instituciji. Zbog pozicije vašeg vladaoca Marsa, planete akcije, moguć je susret sa umetnikom.

Zdravlje

Unosite više tečnosti.

Strelac

Posao

Pozicija Marsa, simbola akcije, u prvoj polovini nedelje, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima i saradnicima. Saturn, simbol ambicije i sigurnosti, koja vlada astrološkim poljem posla, pod uticajem Urana, donosi vam novčane dobitke, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa arhitekturom ili građevinarstvom.

Ljubav

Aspekti Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa, u prvoj polovini perioda, opominju da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o Vodoliji, Ovnu ili Lavu. Pozicija Venere, simbola ljubavi, u drugoj polovini nedelje, nagoveštava mogućnost ulaska u paralelnu vezu sa osobom na položaju.

Zdravlje

Problemi sa zglobovima.

Jarac

Posao

Pozicija Marsa, simbola sukoba, u prvoj polovini perioda, upozorava da izbegavate rasprave sa saradnicima i nadređenima. Merkur u astrološkoj kući prepreka, opominje da budete pažljiviji prilikom potpisivanje ugovora, naročito sa strancima. Krajem nedelje nemojte da ulazite u rizične finansijske transakcije.

Ljubav

Trigon između vladalaca vašeg znaka, Saturna i Urana, planeta prošlosti i budućnosti, najavljuje poznanstvo sa osobom sa kojom ćete vrlo brzo poželeti da uđete u ozbiljnu vezu. Sredinom perioda, kada Merkur ulazi u Strelca, očekuje vas odlazak na zajednički put sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje

Promenite režim ishrane.

Vodolija

Posao

Trigon između vaših vladalaca, Saturna i Urana, planeta prošlosti i budućnosti, donosi vam dobitke preko poslova koji imaju veze sa marketingom i turizmom. Aspekti Merkura, simbola komunikacija, najavljuju nove kontakte sa strancima. Posle 31. oktobra budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

Ljubav

Početkom perioda, na kraćem putu ili predavanju možete da upoznate mladoliku osobu, moguće Strelca ili Ovna, sa kojim ćete poželeti da imate nešto više od druženja i zajedničkih izlazaka. Retrogradni hod Venere, planete ljubavi, u drugoj polovini nedelje, nagoveštava kontakt sa nekim ko vam je nekada bio vrlo blizak.

Zdravlje

Izbegavajte slatkiše.

Ribe

Posao

Jedan od vladalaca vašeg znaka, Jupiter, simbol prosperiteta, na poslednjim stepenima Škorpije, donosi vam nastavak saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Trigon između Sunca i vašeg vladaoca Neptuna, simbola inspiracije, najavljuje nove aranžmane, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa sportom ili umetnošću.

Ljubav

Aspekti Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, u drugoj polovini nedelje, upozoravaju da se klonite rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 31. oktobra, moguć je odlazak na kraći zajednički put sa voljenom osobom.

Zdravlje

Čuvajte se oštrih predmeta.

Izvor: Novosti 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/