Jednostavno ili ne? Ovih 5 saveta najsrećnijeg čoveka na svetu promeniće vam život!

Foto: Shutterstock

Njegova moć kontrole uma je zapanjujuća, a njegov mozak proizvodi nivo gima-vazduha (povezanih sa svešću, pažnjom, učenjem i pamćenjem) koja nikada pre nije bila zabeležena.

Najsrećniji čovek na svetu je sa 26 godina, kao mladi naučnik otišao na Himalaje i postao budististički sveštenik.

Koja je tajna sreće?

Na ovo večno pitanje odgovor ima Matthew Richard, budistički sveštenik i najsrećniji čovek na svetu koji je 50 godina proveo na Himalajima i tamo pronašao recept za večnu sreću.

Čak je i nauka, preciznije istraživanje Univerziteta u Viskonsinu, dokazalo da je Matthew Richard najsrećniji čovek na svetu.

Njegova moć kontrole uma je zapanjujuća, a njegov mozak proizvodi nivo gima-vazduha (povezanih sa svesnosti, pažnjom, učenjem i pamćenjem) koja nikada pre nije bila zabeležena.

Sreća je veština koju treba učiti, kaže Richard koji je podelio pet jednostavnih saveta za srećan život:

Pronađite svoju strast

"Kada sam imao 20 godina, bio sam zbunjen tražeći veštinu kojom bih mogao da se bavim i koja bi mom životu dala smisao. U jednom trenutku morate da se zapitate šta je to što je zaista važno?"

Grčki pesnik Aristofan rekao je da obrazovanje nije samo punjenje vaze, nego i paljenje plamena. I taj plamen životu daje smisao. I taj plamen nije uvek tamo gde mislite da bi mogao biti. Postoji neko područje, veština koja će vas ispuniti i inspirisati. Tražite to i učinite ono što je potrebno da biste postigli cilj.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin