U razgovoru za CNN, glumica je otkrila da veruje u #MeToo pokret koji trese Holivud i okolinu već izvesno vreme.

"Bilo je krajnje vreme. Mislim da su stvari bile izvan balansa predugo", kaže Jessica.

#MeToo pokret značajno je porastao nakon skandala sa producentom  Harvey Weinsteinom, povezavši žene širom sveta koje su doživele bilo kakvu vrstu seksualnog uznemiravanja.

Bivši Weinsteinov filmski studio "The Weinstein Company" producirao je njen film iz 2005. "Awake", ali glumica je CNN-enu otkrila da od omraženog producenta nije doživela nikakve neprijatnosti.

"Nikada nisam bila nasamo sa njim, ni na jednom projektu koji sam radila. Uvek sam bila sa grupom ljudi i mahom su u pitanju bile premijere, tako da nisam bila u jednoj od onih jedan na jedan situacija"

Međutim, to nikako ne znači da Jessica tokom karijere nije iskusila seksualno uznemiravanje.

"Naravno da jesam. Sve vreme, tokom čitave karijere. Kao mlada glumica odrastajući u šoubiznisu, prihvatila sam da je to način na koji ću biti tretirana. Bilo je tu mnogo različitih situacija. Ja sam ipak u ovom poslu od svoje dvanaeste godine, zamislite kakvo je to iskustvo. ", kaže poznata glumica.

Ove holivudske lekcije, ono su što će Jessica preneti svojoj deci (Honoru, Haven i Hayes).

"Našla sam se u mnogo različitih neprijatnih situacija i zbog toga mi je izuzetno važno da sa mojim ćerkama razgovaram o tome, stavaljajući im do znanja da imaju kontrolu nad svojim telom, kao i nad svakom situacijom u kojoj se  nađu. To su uvek upozoravajući znaci i tu je takođe onaj osećaj u stomaku, a taj osećaj morate da slušate. Verovatno će biti malo teže razgovarati sa mojim sinom o tome", bila je otvorena glumica.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/