Da nije bilo njenog stava, iza koga stoji jedan raskošan karakter, koji podrazumeva dovitljivost, fantastilan duh i inteligenciju naravno, teško da bi sve te legendarne fotografije i šetnje pistom ušle u anale modne istorije. Niti bi njena karijera dosegla srazmere koje jeste, a koje su i danas na zavidnom nivou.

Zanosna Cindy rođena je u Iliniosu, a studirala je hemijski inžinjering na Northwestern Univerzitetu, međutim odustala je od studija ne bi li se bavila modelingom.

I sada, 30 godina kasnije, legendarna manekenka nije samo jedna od najvoljenijih manekenki i članica čuvene prve postavke supermodela, već i dama koja je napisala knjigu o svom životu i sa svojim suprugom Rande Gerberom sa kojim je 18 godina u braku, podigla i vaspitala dvoje predivne dece.

Crawford je i član humanitarne organizacije za decu obolelu od leukemije, kao i počasni član centra California Wildlife.

Iako već godinama govori kako se definitivno povlači iz sveta modelinga, njenu odluku uglavnom pokoleba neka zanimljiva saradnja koju ne može da odbije, te smo sigurni kako ćemo Cindy još dugo viđati na stranicama raznih časopisa i na posterima velikih kampanja.

Ovo su neke od njenih najinspirativnijh izjava koje je Cindy izrekla tokom godina:

O promenama na telu nakon trudnoće

Trudnoća je zaista velika promena za telo. Ne želite čak ni da se pogledate u ogledalo kada dobijete bebu, jer vam koža na stomaku visi kao da ste Shar-Pei.

O celulitu

Priznajem, imam celulit. Ali ponekad samo kažem: baš me briga! I jednostavno obučem bikini.

O starenju

Lice koje imate sa 25 je lice koje vam je Bog dao, ali lice koje imate nakon pedesete je lice koje ste zaslužili.

O radu

Volim da radim. Sampouzdanje i satisfakcija koju dobijam radeći, čini me boljom osobom, a to me čini boljom majkom.

O povećanim usnama

Nisam ljubiteljka filera za usne. Ukoliko ste proveli 35 ili 40 godina bez punih usana, smatram da ovo nikako nije vreme da počnete da ih uvećavate veštački.

O svom suprugu

Posmatrati kako vaš muž postaje brižan otac, izuzetno je divno i seksi.

O telu i starenju

Prvo ste srećni što nemate velike kukove i grudi. Odjednom dobijete i jedno i drugo i nekako niste baš zadovoljni tim novim izgledom. I taman kada zavolite svoje nove obline na telu, one se oklembese.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/